Aventurijn Dubbeleinder Hanger "Optimisme"

€ 17,99

€ 14,39

-20%

Aventurijn is de edelsteen van positiviteit en levensvreugde.

Aventurijn ondersteunt bij het ontwikkelen en vasthouden van een optimistische kijk op het leven. Deze edelsteen opent je hart, zodat je je kunt openstellen voor positieve energie, nieuwe indrukken, contacten en inspirerende levenservaringen.

Meer details

product description

Aventurijn koppelt de kracht om te vragen aan je vermogen om te ontvangen.

De belangrijkste boodschap die aventurijn ons kan geven, is de overtuiging dat het oké is om om hulp, advies, troost en liefde te vragen, en dat het vervolgens ook belangrijk is om jezelf toe te staan om dat te ontvangen.

Veel mensen weten op zich prima wat ze willen en waar hun behoeften liggen, maar hebben moeite om die positieve energie te manifesteren of toe te laten in hun leven. Dat kan komen door een tekort aan eigenwaarde, gevoelens van schaamte, het "doe-maar-gewoon-want-dan-doe-je-al-gek-genoeg"-syndroom of andere emotionele blokkades in het hartchakra. Aventurijn activeert je hart-energie op zo'n manier, dat je durft te vragen èn ook durft te ontvangen.

De spirituele en toch ook heel aardse les van aventurijn is "Ik weet wat ik wil, en ik sta mezelf toe om dat met open armen te ontvangen." Deze levenshouding zorgt voor een positieve uitstraling en meer plezier in het dagelijkse leven.

Dubbeleinder hanger met Aventurijn

De dubbeleinder is een kristal met twee punten. Deze vorm versterkt de werking van de edelsteen, en brengt energie in beweging zodat je los kunt laten wat je niet meer nodig hebt en aantrekt waar je behoefte aan hebt.

Draag deze hanger zo veel en zo vaak als je wilt. Draag hem als reminder dat het leven ook licht en leuk kan zijn, en dat je op je mooist bent als je lacht en je hart open stelt voor de wereld om je heen. Aventurijn kun je reinigen met seleniet, maanlicht, salie of Reiki. Doe dat minimaal eens per maand, maar vaker mag natuurlijk. Volg je gevoel hierin, dat is altijd goed!