Hanger Turqueniet "Zielsverwanten"

€ 7,99

Een hartverwarmende steen, turqueniet. Laat je betoveren door de energie van liefde, spiritualiteit en zielsverwantschap.

Deze prachtig gekleurde edelsteen versterkt je hart-energie, zodat je gelijkgestemde mensen aantrekt en ontmoet.

Meer details

product description

Turqueniet = howliet + turkoois

Turqueniet is eigenlijk howliet, verrijkt met echte turkoois edelstenen. Hierdoor heeft de steen de positieve eigenschappen en werking van beide stenen. Howliet is de steen van vrede, acceptatie en tevreden zijn met jezelf. De energie van de steen nodigt uit om meer van jezelf te houden. Turkoois is de edelsteen van spiritualiteit, zuivere liefde, devotie en kosmische aantrekkingskracht.

Trek je zielsverwant of tweelingziel aan

Van turqueniet wordt gezegd dat de edelsteen je opent voor contact met je tweelingziel en zielsverwanten, mensen die net zo denken en voelen als jij en die hetzelfde pad van liefde, licht en spirituele toewijding volgen. Draag de steen ter hoogte van je hart (bijvoorbeeld aan een ketting van 60 of 75 cm) en hij zal als een soort versterker van je hart-energie werken, waardoor je fijne, gelijkgestemde zielen zult aantrekken en in je leven zult verwelkomen.

Turqueniet als geschenksteen.

Turqueniet is een mooi geschenk voor jezelf , maar ook het perfecte cadeau voor je beste vriend(in) als symbool van spirituele vriendschap. Geef je de hanger kado? Dan is het wel zo leuk als de ontvanger het hangertje gelijk kan dragen. Zie tabblad "ACCESSOIRES" voor kettingen en veters.


accessories