Agaat hanger "Nieuw Evenwicht"

€ 6,99

Agaat is een kalmerende steen, die je helpt om een stapje terug te doen en de balans op te maken.

De edelsteen verzacht emoties, kalmeert de zenuwen en geeft je lichaam de kans om op te laden na drukke tijd. De steen stimuleert het zelfgenezend vermogen en brengt je terug naar je centrum, waar je een nieuw evenwicht kunt ervaren.

Meer details

product description

Ketting of veter meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES".


De edelsteen agaat heeft een positieve invloed op de vier niveau's van je mens-zijn:


Fysiek: agaat brengt je lichaam in een staat van kalmte en ontspanning zodat je uit de fight-or-flight-modus kunt stappen. Spieren komen tot rust, de ademhaling verdiept en het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geheractiveerd.

Emotioneel: zenuwen en emoties worden gekalmeerd, zodat je gevoelsleven rust krijgt. Dit stelt je in staat om terug te keren naar je basis. Als je niet continu overspoeld raakt voor gevoelens, kun je in stilte en kalmte de balans opmaken.

Mentaal: agaat brengt het denken tot rust. Gun jezelf een pauze van het "doordenken" of "overdenken" en "doemdenken". Agaat laat je simpelweg even zijn, zonder dat je iets moet doen, vinden of doorgronden. 

Spiritueel/energetisch: agaat is perfect als kalme invloed op je ontwikkeling, zodat je niet te hard gaat, teveel in één keer wilt. Agaat grondt je energie en bewustzijn ook (rode stenen aarden altijd heel goed). 

Agaat zorgt dus op alle vlakken voor rust en kalmte, zodat je vanuit een nieuw evenwicht jezelf opnieuw kunt uitvinden.


Een sierlijke agaat hanger uit Brazilië.

Iedere hanger is uniek. Ze zijn mooi gepolijst. Sommige zijn iets lichter van kleur, anderen zijn weer wat donkerder. Sommigen hebben lijntjes, anderen zijn effen. Ze zijn allemaal op hun eigen manier prachtig en bijzonder. Net zoals wij allemaal! Je ontvangt de hanger die bij je past. ;-)

Wacht niet te lang met bestellen. We hebben slechts 60 hangers binnengekregen uit Zuid-Amerika. Door de coronacrisis ligt de productie vrijwel stil, het komt nog maar mondjesmaat op gang. De voorraad is dus beperkt.

accessories