Rookkwarts hangertje "Koester Jouw Waarheid"

€ 12,00

Rookkwarts is het kristal van onderscheidingsvermogen en de ultieme waarheid.

Rookkwarts stemt je af op de eenheid, de spirituele waarheid en wetten in het universum. Een goede steen voor mensen die veel twijfelen, moeilijk beslissingen nemen of willen leren om meer out of the box te denken.

Meer details

product description

Voorbij de dualiteit is alles waar.

Rookkwarts stimuleert je om door de dingen heen te kijken, voorbij de dualiteit van wel en niet, zwart en wit, yin en yang.
Rookkwarts helpt je om in te zien dat iedereen zijn eigen waarheid heeft, en dat die van jou ook geldig en waardevol is. Rookkwarts stimuleert je om volgens jouw waarheid en wet te leven, zonder dat je het gevoel hebt dat het nodig is om jezelf te verdedigen. Want alles is waar, en iedereen heeft gelijk. 

Laat de strijd los. 

Rookkwarts is ook de edelsteen van mentale ontspanning, omdat de behoefte om discussies te voeren wegvalt. Daarmee is de edelsteen perfect als je wat minder koppig wilt zijn of wat minder belang wilt hechten aan het overtuigen van andere mensen. Tegelijkertijd is het omgekeerde ook een positief effect van rookkwarts: als je deze edelsteen draagt, zullen mensen jouw mening ook aanvaarden en minder moeite doen om je te overtuigen van hun persoonlijke mening. De vibratie van de steen omarmt ieders waarheid en wetten. Het is een edelsteen die je een aura van respect, tolerantie en gelijkwaardigheid geeft.

Een hangertje van het kristal rookkwarts.

Draag dit hangertje om jezelf eraan te herinneren dat jouw waarheid geldig en waardevol is, dat het niet altijd nodig is om jezelf te verdedigen, en dat je niemand hoeft te overtuigen. Je bent het levende bewijs van jouw waarheid, en rookkwarts helpt je om daarin te ontspannen.

De hangertjes zijn ongeveer 1,5-2 cm groot en gemaakt van een mooie kwaliteit rookkwarts uit Zuid-Amerika.

accessories