Jaspis hanger "Leef in het NU"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 7,50

Rode Jaspis is een krachtige Aarde-steen. Deze edelsteen zet je met beide benen op de grond.

Rode Jaspis helpt je om vanuit je hoofd af te dalen naar je hart, je buik en je voeten. Deze rode krachtpatser moedigt je aan om je spiritualiteit en innerlijke wijsheid praktisch te gaan uitdragen, zodat je je leven in het hier en nu kunt leven, in plaats van enkel in je fantasie of gedachten.

Meer details

product description

Direct ook een ketting of veter bestellen? Zie tabblad ACCESSOIRES

Vaste grond onder je voeten

Rode edelstenen zoals jaspis hebben het vermogen om energetische zwaartekracht op te wekken. Ze fungeren als geleiders die je persoonlijke energie afstemmen op de Aarde, zodat je je spiritueel kunt ontwikkelen terwijl je ook een goede gronding houdt.

Rode Jaspis brengt je bewustzijn terug naar het hier en nu, zodat je je niet verliest in zorgen over morgen en verslagenheid door het verleden. Tegelijkertijd stimuleert de edelsteen je fysieke kracht en actieve energie om iets moois van het leven te maken. 

Deze Jaspis hanger brengt je weer in contact met het hier en nu.

In tijden die veel van je vragen en een beroep doen op je flexibiliteit en uithoudingsvermogen, is het belangrijk om regelmatig een reality check te doen. Waar sta je? Is dit waar je wilt zijn? Is wat je denkt of vreest wel echt waar? 

De energie en heilzame uitstraling van Rode Jaspis helpt je om regelmatig stil te staan bij wat je denkt, voelt en meemaakt, om na te gaan of je nog op koers bent en of je niet bent afgedwaald in de gedachten over "toen", "straks" of "maar wat als...". Blijf in focus, blijf in je flow, en blijf in het hier en nu. Rode Jaspis laat je beseffen dat alles in het nu gebeurt, je hele leven is een oneindige aaneenschakeling van het magische NU. 

Energetisch gereinigd en klaar voor gebruik!

De sieraden die je bestelt, worden door ons energetisch gereinigd met seleniet en salie, en opgeladen op een enorme brok bergkristal. Je kunt je nieuwe edelsteenschatten dus met een gerust hart direct dragen. Vind je het fijn om ze zelf ook even te reinigen, lees dan onze blog voor tips. 

Deze hanger wordt geleverd zonder veter of ketting. We adviseren om deze hanger aan een ketting van 60 cm te dragen, dan valt ie mooi laag, zo dicht mogelijk bij je eerste chakra. Maar je kunt 'm ook gerust wat hoger dragen als je dat fijner en mooier vindt, bijvoobeeld tussen keel en hart, aan een zwarte veter. Zie tabblad "ACCESSOIRES" voor kettingen en veters. 

accessories