Engeltje van Aventurijn "Optimisme"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 6,99

Aventurijn is de edelsteen van optimisme, plezier en levenslust. Een echte oppepper als je moe of een beetje depri bent.

Groene stenen stralen hun spirituele lichtje in de richting van je hartchakra. Deze aventurijn doet dat heel goed, en helpt ook nog eens om je hart weer te durven openen voor al het moois dat het leven te bieden heeft. 

Meer details

product description

Aventurijn: een edelsteen met een vrolijke boodschap.

Aventurijn helpt je om het glas als halfvol te zien. En dat is belangrijk, want een positieve kijk op het leven is een van de beste remedie tegen stress, piekeren en slapeloosheid. Soms is de angst voor iets dat wellicht nooit gaat gebeuren zo sterk, dat het je blije beleving van het hier en nu vertroebelt. Niemand wordt beter van overmatig piekeren en stressen. Doemdenken is nooit het antwoord.

Aventurijn helpt je om uit de cirkel van negativiteit te stappen en om het goede te zien in jezelf en in je medemens. Daarmee gaat de zon weer schijnen. De boodschap van Aventurijn is: "Jij bent oké, alles is oké." Dus laat de strijd los, glimlach naar jezelf en gun de rest van de wereld ook jouw prachtige glimlach! Aventurijn laat je zien dat je heel veel te geven hebt, en dat je in ruil daarvoor ook je hart mag openen om te ontvangen wat jij fijn en waardevol vindt.
Kortom, een heerlijke, blije edelsteen met een positieve uitstraling!

Draag dit engeltje dichtbij je hartchakra.

Je kunt deze edelsteen iedere dag dragen. Het hangertje wordt geleverd zonder veter of ketting, we adviseren om 'm aan een ketting met een minimale lengte van 50 centimeter te dragen, dat valt ie mooi in de zone van je hartchakra. Klik op de linkjes hieronder om de kettingen te bekijken en te bestellen:

Het engeltje is ongeveer 2 cm groot.

accessories