Engeltje van Agaat "Balans"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 6,99

Agaat is de edelsteen van balans, harmonie en evenwicht. De steen kalmeert de zenuwen en werkt goed tegen stress.

Oranje en rode stenen stralen hun spirituele lichtje in de richting van je onderbuik: het centrum van veiligheid en ontspanning. Deze agaat doet dat heel goed, en helpt ook nog eens om je vanuit die toestand van evenwicht minder snel weer uit balans te laten brengen.

Meer details

product description

De geruststellende boodschap van Agaat: "Ontspan."

Agaat zendt een energie uit van kalmte en harmonie. Hierdoor wordt het gemakkelijker om het natuurlijke nulpunt terug te vinden:

Fysiek - agaat helpt je om al je spieren bewust te ontspannen en je lichaam in een helende staat van rust en herstel te brengen.
Emotioneel - agaat kalmeert hevige gevoelens van stress of somberheid. Hierdoor gaat je gevoelsleven weer veiliger, stiller en overzichtelijker aanvoelen.
Mentaal - agaat helpt je om negatieve gedachten het zwijgen op te leggen. Dit geeft lucht en ruimte, en rust in je hoofd.
Energetisch en spiritueel - de zintuigen worden door agaat gekalmeerd, wat je ontvankelijk maakt voor meditatie, intuïtieve inzichten en inspiratie van boven.

Draag dit engeltje dichtbij "het energetische midden" van je lichaam en aura.

Je kunt deze edelsteen iedere dag dragen. Het hangertje wordt geleverd zonder veter of ketting, we adviseren om 'm aan een ketting met een minimale lengte van 50 centimeter te dragen, dat valt ie mooi in de zone van je energetische midden, oftewel dichtbij je hart. Klik op de linkjes hieronder om de kettingen te bekijken en te bestellen:

Het engeltje is ongeveer 2 cm groot.

accessories