Chalcedoon Hanger "Toeval Bestaat Niet"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 19,99

€ 13,99

-30%

Chalcedoon, ook wel de Elfensteen genoemd, helpt je om je bewust te worden van betekenisvolle gebeurtenissen in je dagelijkse leven. 

Toeval bestaat niet, zegt men. Niets is zonder betekenis. Chalcedoon helpt je om niet te twijfelen aan dergelijke "toevalligheden", maar om ze serieus te nemen en er je voordeel mee te doen. 

Meer details

product description

Toeval bestaat niet.

Niets is zonder betekenis. Alle gebeurtenissen op je levenspad zijn bevestigingen, wegwijzers en signalen. Als je haastig leeft of weinig focus en aandacht voor het hier en nu hebt, kun je dergelijke tekens missen. Je gaat er letterlijk aan voorbij. De energie van chalcedoon laat je bewustzijn nauwkeurig afstemmen op betekenisvolle momenten. 

Tune in op je innerlijke frequentie van synchroniciteit

Soms denk je aan iemand, en dan kom je die persoon later op de dag tegen. Of die persoon stuurt je die dag "toevallig" een appje. 
Soms lees je over iets, en even later kom je het in het echt tegen. Of je hoort iemand praten over iets wat jou raakt en even later heeft iemand anders het er opeens ook over. Dit soort gebeurtenissen noemt men "synchroniciteiten" en het zijn belangrijke signalen die je met je intuïtie en innerlijke wijsheid kunt oppikken om sneller te groeien en te manifesteren in je leven. 
Chalcedoon helpt je om niet te twijfelen aan dergelijke "toevalligheden", maar om ze serieus te nemen en er je voordeel mee te doen. 

Deze Chalcedoon hanger brengt je in contact met de energie van elfen en natuurwezens.

Je bewust worden van synchroniciteit, brengt je in contact met je oorsprong, met je hogere zelf en met andere verlichte wezens. Draag je chalcedoon, dan kan het zijn dat je nieuwe zielsverwanten ontmoet, of dat je opeens "toevallige" ontmoetingen hebt met mensen die op zielsniveau met je communiceren. De edelsteen opent je ook voor contact met elfen, feeën, kabouters en andere mystieke natuurwezens. 

Chalcedoon hangers uit Brazilië

We hebben 65 chalcedoon hangers binnen gekregen, allemaal met een andere, grillige natuurlijke vorm. Stuk voor stuk zijn ze betoverend om te zien, krachtige en magische schepselen van Moeder Aarde! Ze zijn gemiddeld 3-5 cm lang. De kleurdiepte van het blauw kan variëren en chalcedoon heeft natuurlijke bruine vlekjes. De hangers zijn niet gepolijst, de natuurlijke grilligheid van de vormen waarin ze zijn gegroeid wordt hierdoor geaccentueerd, wat ze levendig en authentiek maakt. De exemplaren op de foto zijn representatief voor de collectie. Het is niet mogelijk om een voorkeur voor vorm, grootte of kleurdiepte door te geven.

Let op: de hangers worden geleverd zonder ketting of veter. Bestel die dus zelf mee, dan kun je de hanger direct gaan dragen. Zie tabblad "ACCESSOIRES" hierboven voor de kettinkjes en veters.

accessories