Maansteen hanger "Mystieke Kracht" (BUITENBEENTJES)

Dit product is niet meer op voorraad

€ 29,00

€ 14,50

-50%

LET OP: BUITENBEENTJES (zie omschrijving onderaan)

Regenboog Maansteen is een van de meest spirituele edelstenen die Moeder Aarde heeft voortgebracht.

Maansteen brengt je in contact met je zachte, vrouwelijke kant. De edelsteen helpt om te vertrouwen op je gevoelsleven en je innerlijke bron van kracht en wijsheid.

Meer details

product description

Ketting of veter meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES"


De Mystieke Kracht van Maansteen

Deze edelsteen heeft veel positieve eigenschappen:

  • intuïtieve wijsheid
  • kracht door zachtmoedigheid
  • spirituele ontvankelijkheid
  • creatieve scheppingskracht
  • onvoorwaardelijke liefde

De hoge, zuivere trilling van deze edelsteen resoneert met de Yin-energie in de kosmos. Dit is de vrouwelijke energie, de oerkracht van de moedergodin. Maansteen brengt je in contact met je eigen oerkracht, je innerlijke Godin.

De steen stimuleert ook je sensuele aard en een ongeremde beleving van fysieke aantrekkingskracht en seksualiteit. Maansteen helpt je om je lichaam te zien als tempel van de ziel, en met al je zintuigen te genieten van je lijf. 

Tevens is de steen aan te bevelen bij hormonale klachten en problemen gerelateerd aan vruchtbaarheid. Maansteen ondersteunt vrouwen bij zwangerschap en is ook de perfecte steen om de moeder-dochter-band symbolisch mee uit te drukken.


LET OP: BUITENBEENTJES

De hangers zijn allemaal prachtig, de stenen zijn van uitstekende kwaliteit. De zettingen van deze buitenbeentjes bevatten kleine onregelmatigheden of ze zijn net niet perfect rond of ovaal van vorm. Vandaar de aangename korting!

accessories