Turitella Agaat hanger "Overgang"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 17,99

Turitella agaat ondersteunt bij de fysieke ongemakken en hormonale disbalans die kunnen optreden bij de overgang naar de verschillende leeftijds- en biologische fasen van je vrouw-zijn.

Turitella agaat is vergroeid met kwarts, aarde en fossiele resten. Een oeroude steen die de godinnenkracht van Moeder Aarde aanroept en een eerbetoon brengt aan de vrouw in al haar verschijningsvormen.

Meer details

product description

Turitella agaat maakt overgangen van levensfases vloeiender.

Als je bekend bent met onze nieuwsbrieven, onze site en de manier waarop wij de werking van edelstenen en kristallen uitleggen en toepassen, dan is het je wellicht opgevallen dat we eigenlijk nooit ingaan op de fysieke werking van edelstenen. Maar bij deze prachtige agaat hanger kunnen we niet om de helende kracht en gezondheidsvoordelen heen. 

Turitella agaat is een vorm van agaat waarin fossielen en oeroude versteende aardlagen zijn vermengd. Agaatkristallen, de grond van Moeder Aarde zelf en verschillende heel oude levensvormen (zoals bijvoorbeeld slakjes en insecten) zijn allemaal samen vergroeid in de Turitella. Het is een typische Godinnensteen die de vrouw in al haar levensfasen fysiek, mentaal en emotioneel ondersteunt.

De steen staat symbool voor het Ritueel van Overgang.

Turitella agaat ondersteunt bij de fysieke ongemakken en hormonale disbalans die kunnen optreden bij de overgang naar de verschillende leeftijds- en biologische fasen van je vrouw-zijn.
Zo geven kalmerende en verkoelende effecten van agaat verlichting bij opvliegers, en de energie van evenwicht en harmonie zijn van positieve invloed op hormonale schommelingen en intense emotionaliteit.
Agaat brengt rust in tijden van verandering, en helpt om te blijven relaxen als je lichaam verandert. Ongemak wordt draaglijker, en de zachte helende werking van de steen zorgt ervoor dat je kunt blijven vertrouwen op je lichaam - ook terwijl het ouder wordt en veranderd.

Mooie grote en sierlijke hangers van Turitella agaat die je draagt als een teken van fysieke balans en vrouwelijke kracht.

We hebben 50 prachtige Turitella agaat hangers binnengekregen. Ze zijn allemaal uniek. Iedere steen en ieder lijnenspel is anders. De exemplaren op de foto's zijn representatief voor de collectie. Iedere hanger is ongeveer 3 cm breed en 5 cm lang. Ze worden geleverd zonder veter of ketting, je kunt deze meebestellen in verschillende lengtes via het tabblad "Accessoires" boven deze tekst.

accessories