Unakiet hanger "Meer Energie"

€ 18,99

€ 11,39

-40%

Unakiet is een grondende steen die vastzittende energie in beweging brengt. De steen wordt gebruikt tegen lichamelijke en geestelijke vermoeidheid.

Unakiet is een jaspis-variant. Jaspis is van nature een steen die het eerste chakra activeert en je helpt om je bewust te worden van je lichaam, en van wat je lichaam nodig heeft aan zorg en aandacht. 

Meer details

product description

Zit je veel in je hoofd en heb je last van "brain fog"? Deze edelsteen kan je helpen.

Unakiet Jaspis aardt nog sterker dan gewone jaspis. De edelsteen slaat niet alleen een brug tussen lichaam en geest (je denkvermogen), maar betrekt ook je fysieke energie bij de grondende werking. Hierdoor is het een perfecte edelsteen voor gevoelige mensen die last hebben van "brain fog" (mentale mist) of een vermoeide geest, een gevoel van afwezigheid en aanhoudende dufheid. 

Unakiet maakt de weg vrij, zodat je energie weer kan stromen!

Soms is het leven spannend en uitdagend. Je hebt dan het gevoel dat je niet durft of niet mee kunt komen. Er is weerstand of angst.
Wat er dan energetisch gebeurt, is dat je ziel zich een beetje terugtrekt uit je lichaam. Alsof de ziel zegt "ik wil dit even niet, ik wil hier liever eventjes niet zijn, ik ga terug naar boven, waar het veilig is." Deze vluchtneiging vertaalt zich in je lijf en in je brein als duizeligheid, vermoeidheid, afwezigheid, dromerigheid en het gevoel hebben vast te zitten en niet in beweging te kunnen komen. 

Unakiet helpt je om weer uit deze stagnatie te komen, doordat het je hele wezen aardt en in het hier en nu brengt. Je lichaam krijgt een flinke dosis nieuwe energie, je bewustzijn wordt terug in je lichaam gebracht en door de sterke aarding krijgt je ziel de kans om volledig te verankeren. Je levenskracht gaat weer stromen, er komt weer lucht en ruimte in je hart en in je hoofd.

Aardende en activerende unakiet hangers uit India

We hebben 50 prachtige Unakiet hangers  binnengekregen. Ze zijn allemaal uniek. Iedere steen en ieder lijnenspel is anders. De exemplaren op de foto's zijn representatief voor de collectie. Het is bij deze aanbieding niet mogelijk om een voorkeur voor een kleur door te geven, maar ze zijn allemaal prachtig en betoverend. Iedere hanger is ongeveer 3 cm breed en 5 cm lang. Ze worden geleverd zonder veter of ketting, je kunt deze meebestellen in verschillende lengtes via het tabblad "Accessoires" boven deze omschrijving.


accessories