Glaucofaan hanger "Je Oorspronkelijke Zelf"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,99

€ 19,99

-20%

Ontmoet Glaucofaan, een edelsteen die diep in Moeder Aarde is ontstaan en je kan raken tot in het diepste van je ziel.

De naam van deze steen betekent "blauwe verschijning" en dit is een verwijzing naar het licht van je ziel. Glaucofaan brengt je in contact met je essentie, je Hogere Zelf en de oorsprong van je innerlijk licht en bewustzijn.

Meer details

product description

Een edelsteen als spirituele routeplanner.

Het is een zéér krachtige en spirituele steen die de blauwdruk, het oorspronkelijke plan van je ziel opnieuw blootlegt en benadrukt. Door het dragen van deze steen, stem je je opnieuw af op je doel in dit leven.

Laat los wat niet belangrijk is, en geniet van wat jou uniek maakt.

Glaucofaan herstelt je mentale, emotionele en spirituele energie naar het oorspronkelijke nul-punt. Dat wil zeggen dat de edelsteen je helpt om je minder te laten afleiden door wat niet werkelijk van belang is voor jouw groei en welzijn. Veel mensen die deze steen dragen, merken dit als volgt:

  • Je kunt gebeurtenissen uit het verleden sneller een plek geven en beter loslaten 
  • Je bent veel minder tijd kwijt aan het "herkauwen" van bepaalde negatieve gedachten en twijfels
  • Je bent productiever en weet intuïtief wat je te doen staat

Doordat Glaucofaan als een soort spirituele routeplannen werkt, word je weer op één lijn gezet met je ziel en de goddelijke lichtvonk in jezelf. Dat geeft een gevoel van dichtbij jezelf zijn, van verbondenheid en vervulling.

Bijzondere glaucofaan jaspis hangers uit Griekenland.

We hebben 50 prachtige glaucofaan hangers binnengekregen. Ze zijn allemaal uniek. Iedere steen en ieder lijnenspel is anders. De exemplaren op de foto's zijn representatief voor de collectie. Het is bij deze aanbieding niet mogelijk om een voorkeur voor een bepaalde hanger door te geven, maar ze zijn allemaal prachtig en betoverend. Iedere hanger is ongeveer 3 cm breed en 5 cm lang. Ze worden geleverd zonder veter of ketting, je kunt deze meebestellen in verschillende lengtes via het tabblad "Accessoires" boven deze omschrijving.


accessories