Labradoriet Hanger "ENERGETISCHE BESCHERMING"

€ 23,99

Labradoriet is een beschermende edelsteen die je helpt om je beter af te sluiten tegen negatieve energie.

Draag deze hanger als je te maken hebt met veel mensen, negatieve mensen of op dagen dat je je kwetsbaar voelt.

Meer details

product description

Labradoriet helpt je om een energetisch schild van positiviteit en kracht op te bouwen, dat negativiteit afketst en terugstuurt naar de afzender. Het is een must have edelsteen als je erg gevoelig bent voor indrukken en emoties. Misschien herken je jezelf in onderstaande situaties:

  • Je ziet je collega of kennis en je "weet" direct dat er iets helemaal mis is met haar zonder dat zij iets heeft gezegd
  • Je loopt een kamer in en het voelt onveilig of je "weet" dat er ruzie is gemaakt
  • Na een gesprek met iemand raak je de hele dag een onbestemd of verdrietig gevoel niet meer kwijt
  • Je hebt het gevoel dat je altijd voor anderen klaar moeten staan en zelf niet mag genieten of ontspannen
  • Je hebt moeite om je te concentreren op jezelf als je onder de mensen bent

Al deze punten zijn kenmerken van hoogsensitiviteit. Sommige mensen zijn nu eenmaal erg gevoelig, en nemen snel energie of emoties over van anderen. Dat kan nuttig zijn, want je bent daardoor heel erg goed in het aanvoelen en helpen van andere mensen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je eigen persoonlijkheid en ontspanning wordt overschaduwd door de "energetische rommel" van de mensen om je heen, hoeveel je ook van ze houdt!
Labradoriet kan je helpen om energie die niet van jou is, snel weer los te laten. De steen reinigt je aura en versterkt je uitstraling, zodat je minder beïnvloedbaar bent. Zo kun je midden in het leven staan, zonder dat de wereld je overweldigt!

Deze prachtige dubbeleinder hanger van labradoriet komt uit Madagascar en is voorzien van een verstelbaar veterkoord (45-60cm).
We adviseren om de hanger op de hoogte tussen hart en keel te dragen, daar doet ie zijn werk het beste. Je mag de hanger iedere dag dragen, maar sowieso op momenten dat je behoefte voelt om beter bij jezelf te blijven, zoals bijvoorbeeld:
  • tijdens een overleg met net iets te assertieve collega's
  • op een verjaardagsfeest met mensen die net iets teveel klagen
  • wanneer je gaat shoppen in een drukbezocht stadscentrum

Eens per week of eens per maand (afhankelijk van de mate waarin je de labradoriet draagt) kun je de hanger energetisch reinigen met salie, maanlicht of seleniet.