Tijgeroog Hanger "Krachtige Uitstraling"

€ 15,50

De vurige energie van Tijgeroog leert je een belangrijke les: "Ik weet wat ik wil, en ik durf te stralen".

Tijgeroog geeft een goed gevoel van trots en eigenwaarde. 
De edelsteen versterkt en vergroot je persoonlijke uitstraling en geeft je een aura van kracht. Mensen blijven hierdoor op gepaste afstand en zullen meer respect tonen voor jouw grenzen.

Meer details

product description

Tip: bestel een veter of ketting mee! Zie tabblad "ACCESSOIRES"


De edelsteen Tijgeroog geeft warmte en kracht, net als de zon.

De spirituele levensles van tijgeroog is grenzen stellen. De verwarmende energie van de edelsteen nodigt je uit om te ervaren hoe het is om assertiever en stelliger te zijn. Om ook eens "nee" te durven zeggen, en om duidelijk aan te geven wat je wel en niet prettig vindt. 
Deze hanger draag je om jezelf te herinneren dat het oké is om je eigen kracht te ervaren én uit te dragen. Je kunt deze steen iedere ochtend, middag en avond even in je hand houden en affirmeren: "Ik ben vrij, ik ben onafhankelijk. Ik weet wat ik wil, en ik durf te stralen!"


Nieuw binnen uit India: stoere tijgeroog hangers die je aura en uitstraling een flinke boost geven!

Deze mooie ovalen tijgeroog hangers zijn van een fijn formaat: ongeveer 5,5 cm lang en 3,5 cm breed. Dat maakt ze krachtig als sieraad en als energetisch statement, maar niet té aanwezig. 
Iedere hanger is uniek en heeft zijn eigen bruine, gele of gouden glans. We hebben 80 hangers ontvangen uit het Verre Oosten. Dat is niet heel veel, dus wees er snel bij. Op = op!
De hanger wordt geleverd zonder veter of ketting. Bestel een verzilverde ketting, een echt zilveren ketting of een veter mee via het tabblad "ACCESSOIRES"

accessories