Blue Lace Agaat hangertje "Elfensteen"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 8,99

De Blue Lace agaat hanger brengt je in contact met de energie van elfen en natuurwezens.

Het is ook de steen van synchroniciteit en spirituele wegwijzers: Blue Lace agaat helpt je om je bewust te worden van betekenisvolle gebeurtenissen in je dagelijkse leven. 

Meer details

product description

Stem je af op je innerlijke frequentie van synchroniciteit

Toeval bestaat niet, zegt men. Niets is zonder betekenis. Alle gebeurtenissen op je levenspad zijn bevestigingen, wegwijzers en signalen. Als je haastig leeft of weinig focus en aandacht voor het leven en de natuur om je heen hebt, kun je dergelijke tekens missen. Je gaat er letterlijk aan voorbij. De energie van Blue Lace agaat stemt je af op de subtiele gidsende energie van het elfenvolk en laat je bewustzijn nauwkeurig afstemmen op betekenisvolle momenten.
Soms denk je aan iemand, en dan kom je die persoon later op de dag tegen. Of die persoon stuurt je die dag "toevallig" een appje. 
Soms lees je over iets, en even later kom je het in het echt tegen. Of je hoort iemand praten over iets wat jou raakt en even later heeft iemand anders het er opeens ook over. Dit soort gebeurtenissen noemt men "synchroniciteiten" en het zijn belangrijke signalen die je met je intuïtie en innerlijke wijsheid kunt oppikken om sneller te groeien en te manifesteren in je leven.  Deze Elfensteen helpt je om niet te twijfelen aan dergelijke "toevalligheden", maar om ze serieus te nemen en er je voordeel mee te doen. 

De energie van Blue Lace agaat brengt je in contact met de energie van elfen en natuurwezens

Je bewust worden van synchroniciteit, brengt je in contact met je oorsprong, met je hogere zelf en met andere verlichte wezens. Draag je Blue Lace agaat, dan kan het zijn dat je nieuwe zielsverwanten ontmoet, of dat je opeens "toevallige" ontmoetingen hebt met mensen die op zielsniveau met je communiceren. De edelsteen opent je ook voor contact met elfen, feeën, kabouters en andere mystieke natuurwezens. Deze lieve en onschuldige gidsen kunnen je helpen om belangrijke spirituele lessen te doorgronden. 

Prachtige, unieke Blue Lace agaat hangers uit Brazilië.

We hebben 65 Blue Lace agaat hangers binnen gekregen, allemaal met een andere, grillige natuurlijke vorm. Stuk voor stuk zijn ze betoverend om te zien, krachtige en magische schepselen van Moeder Aarde! Ze zijn gemiddeld 1-1,5 cm lang. De kleurdiepte van het blauw kan variëren en de steen heeft natuurlijke bruine vlekjes. De hangers zijn niet gepolijst, de natuurlijke grilligheid van de vormen waarin ze zijn gegroeid wordt hierdoor geaccentueerd, wat ze levendig en authentiek maakt. Dit betekent dus dat het normaal is dat je groefjes, barstjes en oneffenheden voelt. Zo zijn de Elfenstenen ontstaan en gegroeid!
Let op: ze worden geleverd zonder ketting of veter. Bestel die dus zelf mee, dan kun je de hanger direct gaan dragen. Je vindt verschillende kettingen en veters via het tabblad ACCESSOIRES.

accessories