Groene Opaal hanger "Overvloed"

€ 16,99

€ 11,99

-€ 5,00

Opaal, een zeldzame mystieke edelsteen waar een grote kracht vanuit gaat.

Groene opaal staat ook bekend als de Steen van Overvloed. Deze prachtige siersteen staat symbool voor overvloed op alle niveau's: materieel, emotioneel, sociaal en intellectueel. Hieronder geven we meer uitleg over de werking van deze bijzondere edelsteen.

Meer details

product description

Overvloed: verlang, ontvang, geniet en deel.

Overvloed is een staat van (bewust)zijn. De energie van overvloed is gelijk aan de energie van vertrouwen en openheid: diep in je hart weten wat je waard bent, en jezelf toestaan alles te ontvangen waar je naar verlangt. Overvloed is óók delen. Want alles wat je deelt, vermenigvuldigt zich! 
Opaal stimuleert overvloed in de liefde, in je sociale leven, in het kunnen genieten van mooie momenten met de mensen van wie je houdt. Opaal kan ook financiële en materiële overvloed aantrekken - de edelsteen helpt om blokkades op dat gebied op te lossen. Opaal heelt schuldgevoel omtrent "het goed hebben" en helpt je om bewust te definiëren wat jij nodig hebt en wat je jezelf waard vindt.

Bescherming van Oude Zielen.

De opaal staat al eeuwenlang bekend om zijn beschermende werking: de steen is een krachtig energetisch schild en weert negativiteit, jaloezie en kwaadspreken door andere mensen af. De kleur groen staat symbool voor het hart (geven, ontvangen en delen) en voor de connectie met de aarde die stabiliteit en gronding geeft, waardoor je stevig in je kracht kunt blijven en onaanraakbaar bent voor de afgunst of oordelen van anderen. 

Draag opaal als gelukssteen voor bescherming, welzijn en welvaart.

Als je verlangt naar bewustwording op het gebied van je financiën, je eigenwaarde of je liefdesleven, is opaal een krachtige leermeester. Draag deze hanger minimaal 30 dagen. Deze periode is nodig om te wennen aan de opaal-kracht, en om (onbewuste) weerstand in jezelf om te smeden naar kracht en inzicht. Houd rekening met sterke ingevingen op het gebied van werk, relaties en spirituele groei. Opaal is één van de meest krachtige stenen - draag hem bewust en wees bereid om je leven aan te laten raken door deze oude, helende energie.
Je kunt ook mediteren met de opaal. Dat versterkt de werking. Neem de steen simpelweg in je handpalm (van je niet-schrijfhand) en zit ermee, tien minuten tot een kwartier. Stel je open, laat de steen het werk doen. Adem rustig in en uit, ontspan je gezicht en lichaam, frons niet, forceer niets, laat je gedachten gaan en blijf bewust je geest openen voor de warmte van opaal. Laat je verbazen en verrassen door de effecten die je in je dagelijkse leven kunt opmerken!

Een echte Groene Opaal hanger

Deze Groene Opaal is met de hand gepolijst. Desondanks kan de natuurlijke ruigheid van deze edelsteen voelbaar en zichtbaar zijn. Onregelmatigheden, groefjes en oneffenheden zijn géén beschadigingen, maar kenmerken van de authenticiteit van de steen. Ze tonen aan hoe de steen is gegroeid, diep in de schoot van Moeder Aarde. De stenen zijn allemaal ongeveer 3-4 cm groot. De stenen hebben verschillende kleurdiepte, de ene opaal is donkerder groen dan de andere. De werking is hetzelfde.

De hangers zijn doorboord en je krijgt er van ons een lange veter bij die door de opening past en die je zelf op maat kunt knopen/knippen.

Reinig de opaal eens per week in het maanlicht, met wierook, salie, Reiki of seleniet