Hanger howliet "Innerlijke Vrede"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,99

€ 10,99

-€ 4,00

De edelsteen howliet brengt gevoelens van acceptatie, kalmte en vrede. De steen helpt je om tevreden te zijn met wie je bent en wat je hebt.

Howliet is de steen van dankbaarheid, die je influistert dat het oké is om tevreden te zijn met jezelf en je leven. Laat de strijd los, ontspan... en geniet.

Meer details

product description

Howliet is de edelsteen van vrede en acceptatie.

Deze gemarmerde witte steen heeft een heel zuivere energie en een bijzondere zachte en milde werking. De edelsteen staat voor tevredenheid en de weg van de minste weerstand.

Howliet helpt je om verbinding te maken met de kosmische kracht van liefde. De edelsteen werkt als een magneet voor de spirituele straal van onvoorwaardelijke liefde en volledige acceptatie. Hierdoor is howliet een uitermate geschikte steen om:

  • van jezelf te houden zoals de engelen en gidsen van jou houden
  • van anderen te houden zoals je van jezelf houdt

Howliet laat weerstand smelten als sneeuw voor de zon.

Door deze energie van liefdevolle acceptatie helpt howliet ook om negativiteit te kunnen transformeren vanuit vrede, in plaats van via strijd en weerstand. De edelsteen gidst je met zachte hand door gevoelens van tegenzin en irritatie heen, zodat je weer naar die plek van kalmte en liefde in jezelf terugkeert waar je kunt genieten van al het moois wat je om je heen hebt.
Howliet is de steen van dankbaarheid, die je influistert dat het oké is om tevreden te zijn met jezelf en je leven. Laat de strijd los, ontspan... en geniet.

Howliet hanger "Innerlijke Vrede"

Draag deze howliet hanger op dagen dat je moeite hebt om je innerlijke criticus (het negatieve stemmetje in jezelf) tot zwijgen te brengen. En draag de hanger ook als je voelt dat je moeite hebt met de dingen die om je heen gebeuren waar je weinig tot geen invloed op hebt. Tot slot, draag de hanger gerust langere tijd en meerdere dagen achter elkaar als een soort spirituele kuur voor meer eigenliefde en acceptatie.  

Deze druppelvormige howliet hanger is handgeslepen. De hanger is ongeveer 3-4 cm groot en wordt geleverd zonder veter of ketting. Bestel eenvoudig een verzilverde of zilveren ketting of een zwarte veter mee: 

Iedere howliet hanger heeft een eigen, uniek patroon van licht- of donkergrijze adres. Deze marmering is altijd weer anders. 


accessories