Bergkristal hanger "Lichtkristal"

€ 11,00

€ 8,25

-25%

Deze bergkristal hanger verbindt je met je Spirituele Zelf en stemt je af op dit hogere bewustzijn.

Bergkristal spreekt tot je ziel: het onsterfelijke deel van jou dat de dingen diep van binnen haarfijn aanvoelt en dat toegang heeft tot hogere bronnen van zuivere kennis en onvoorwaardelijke liefde.

Meer details

product description

Een Kristal van Spiritueel Licht voor kinderen en volwassenen

Dit kristal resoneert met je kern, met je innerlijke gevoel van waarheid en zuiverheid. Bij kinderen stimuleert bergkristal concentratie en het ontdekken van het ware zelf en individuele eigenheid. Volwassenen kunnen via bergkristal hun spirituele oorsprong en gave weer terugvinden. .

Deze metalen spiraalhanger met een echte bergkristal helpt je om gedurende de dag de verbinding met je Hogere Zelf toe te laten en vast te houden. Hierdoor zal het mogelijk zijn voor je om vanuit een breder, wijzer perspectief te leven en de keuzes te gaan maken die bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van je ziel. Wanneer je in verbinding met je Hogere Zelf leeft, ben je in staat om meer zuivere kosmische energie door je aura te laten stromen, waardoor je meer mentale, fysieke en emotionele kracht opbouwt. Meer bewustzijn, meer energie: je kunt dan nog voller leven vanuit licht en liefde. 

Het kristal vormt een brug van licht en energie, en helpt je om snel te schakelen tussen intuïtie, focus, concentratie, aandachtig werken en spiritueel bewustzijn. Bergkristal brengt al deze lagen van je mind met elkaar in contact en verbinding.
Bergkristal opent ook het kanaal van je kruinchakra waardoor je de wijsheid van je Hogere Zelf kunt verankeren in je dagelijkse bewustzijn. Bereid je voor op nieuwe inzichten, hemelse inspiratie en momenten van Hoger Weten waarin je de volheid van je spiritualiteit kunt ervaren!

Puur natuur: hanger van authentiek bergkristal uit India

Deze prachtige spiraal hanger zit aan een zwarte veter en draag je als reminder dat je meer bent dan je lichaam en geest samen.
Let op: bergkristal is van nature bijna nooit helemaal helder. Echt authentiek bergkristal bevat zichtbare lijntjes, vlakken en troebele elementen. Dit zijn geen beschadigingen, maar tonen hoe de steen is gegroeid, in verschillende lagen. Deze mooi bergkristallen hebben vloeiende vormen, komen uit India en zijn van hoge kwaliteit. De levendigheid van de breuklijnen en vlakken die je erin ziet, zijn tekenen van authenticiteit. Bergkristal dat helemaal helder is, is vaak geen kwarts of kristal, maar glas. Onze hangers zijn puur natuur, geschenken van Moeder Aarde, maar houd rekening met het feit dat bergkristal niet altijd transparant is!
Eens per week of eens per maand (afhankelijk van de mate waarin je de hanger draagt) kun je je sieraad energetisch reinigen met salie, maanlicht of seleniet.