Tijgeroog Hart Hanger "Stralend Hart"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 7,99

De vurige energie van Tijgeroog leert je een belangrijke les: "Ik weet wat ik wil, en ik durf te stralen".

Tijgeroog geeft een goed gevoel van trots en eigenwaarde. 
De edelsteen versterkt en vergroot je persoonlijke uitstraling en geeft je een aura van kracht. Mensen blijven hierdoor op gepaste afstand en zullen meer respect tonen voor jouw grenzen.

Meer details

product description

Tip: bestel een veter of ketting mee! Zie tabblad "ACCESSOIRES"


De spirituele levensles van tijgeroog is grenzen stellen en je eigen energie versterken. De verwarmende energie van de edelsteen nodigt je uit om te ervaren hoe het is om assertiever en stelliger te zijn. Om ook eens "nee" te durven zeggen, en om duidelijk aan te geven wat je wel en niet prettig vindt. 

De edelsteen tijgeroog stimuleert je derde chakra, het energiecentrum dat ook wel de Zonnevlecht genoemd wordt. Hiermee reguleer je in- en uitgaande prikkels, en beheers je je vitale levenskracht en energie.

Je kunt deze hanger iedere ochtend, middag en avond als je hem om of af doet even in je hand houden en affirmeren: "Ik ben vrij, ik ben onafhankelijk. Ik weet wat ik wil, en ik durf te stralen!"

Deze mooie hartvormige tijgeroog hangers zijn ongeveer 1-1,5 cm groot. 
Iedere hanger is uniek en heeft zijn eigen bruine, gele of gouden glans. 
De hanger wordt geleverd zonder veter of ketting. Bestel een verzilverde ketting, een echt zilveren ketting of een veter mee via het tabblad "ACCESSOIRES

accessories