Witte Jade hanger "Engel van Vertrouwen"

€ 5,99

Deze engelenhanger van witte jade schenkt de drager gevoelens van geduld, hoop en vertrouwen.

Witte jade staat voor emotionele genezing van het spirituele hart. Witte jade helpt om de overgang te maken van gekwetstheid naar kracht, en stimuleert je om beperkende banden te verbreken en los te laten.

Meer details

product description

Een sieraad als symbool voor een zuiver hart vol kracht en vrijheid.

Witte jade is de steen van een nieuw begin, een nieuwe dag, van nieuwe kansen en vergeving. Deze zuivere, krachtige steen ruimt emotionele restjes op en maakt ruimte voor de positieve dingen waar je hart werkelijk naar uitgaat.

Witte Jade zorgt ervoor dat de energetische koorden die tussen jou en andere personen zijn ontstaan, worden gereinigd en waar nodig worden losgemaakt, zodat je vrijwel direct terug komt te staan in jouw eigen kracht.
Ook zal de Jade als je haar vasthoudt de achterkant van het hartchakra reinigen en verder openen en er op die manier voor zorgen dat het vertrouwen in de kosmos hersteld wordt. De kosmos heeft het allerbeste met je voor en eenmaal in lijn met haar verkeer je in een continue flow. De Witte Jade zorgt voor een optimale energetische doorstroming van de kosmische kracht, door de kruinchakra, langs de ruggengraat de aarde in. Een perfecte reinigende werking waar je heerlijk rustig van kunt worden in tijden van stress.

Draag de witte jade engelenhanger voor een gemoedstoestand van sereniteit en hoop.

Het hangertje wordt geleverd zonder veter of ketting, deze kun je meebestellen via het tabblad "ACCESSOIRES" boven deze tekst. Door het kleine formaat (ongeveer 2 cm) en de delicate afwerking is de hanger niet geschikt voor jonge kinderen.
Let op: de engeltjes bevatten kleine stipjes, dit is nefriet, een mineraal dat altijd in jade groeit, en het stimuleert ons doorzettingsvermogen en vasthoudendheid. Deze kleine bruine, zwarte en donkerrode stipjes zijn dus geen vervuilingen, maar maken je jade engeltje nog meer bijzonder en heilzaam!

accessories