Infinity Maansteen Ketting "To The Moon And Back"

€ 29,99

€ 24,99

-€ 5,00

Een echt zilveren Infinity symbool, gecombineerd met een prachtige regenboog maansteen edelsteen hanger.

Het 8-vormige symbool staat voor oneindigheid, voor banden die nooit verbroken worden. Deze zilveren hanger viert de wederzijds onvoorwaardelijke liefde van zielen door vele levens heen.
Het maansteen hangertje accentueert deze ketting met de energie van magie, mystiek en spiritualiteit.

Meer details

product description

Een prachtig sieraad dat de essentie van oneindigheid en verbinding combineert met de mystieke kracht van liefde en zielsverwantschap.

Maansteen brengt je in contact met je zachte, vrouwelijke kant. De edelsteen helpt om te vertrouwen op je gevoelsleven en je innerlijke bron van kracht en wijsheid.
Deze edelsteen heeft veel positieve eigenschappen:

   • intuïtieve wijsheid
   • kracht door zachtmoedigheid
   • spirituele ontvankelijkheid
   • creatieve scheppingskracht
   • onvoorwaardelijke liefde

De hoge, zuivere trilling van deze edelsteen resoneert met de Yin-energie in de kosmos. Dit is de vrouwelijke energie, de oerkracht van de moedergodin. Maansteen brengt je in contact met je eigen oerkracht, je innerlijke Godin. Maansteen helpt je om je lichaam te zien als tempel van de ziel, en met al je zintuigen te genieten van je lijf.
Tevens is de steen aan te bevelen bij hormonale klachten en problemen gerelateerd aan vruchtbaarheid. Maansteen ondersteunt vrouwen bij zwangerschap en is ook de perfecte steen om de moeder-dochter-band symbolisch mee uit te drukken.
De combinatie van maansteen en het oneindigheidssymbool is het ultieme symbool van vriendschap waarmee je laat zien dat iemand je enorm dierbaar is. 
Deze ketting is een prachtig geschenk voor moeders, dochters, zwangeren, zusters en hartsvriendinnen. 

Deze zilveren hanger zit samen met een echte maansteen aan een zwarte veter.

De veter is voorzien van een sluiting en is in lengte verstelbaar van 45 tot 50 cm. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, kun je de zilveren Infinity hanger ook zonder het steentje dragen. Je kunt hem aan de veter lussen zoals op de foto, dan valt ie mooi recht. Maar samen met de maansteen ziet ie er ook echt betoverend mooi én speels uit. 

De zwarte veter met sluiting krijg je er dus bij, maar je kunt natuurlijk ook een zilveren of verzilverde ketting bestellen om de maansteen hanger en het infinity symbool aan te dragen. Via het tabblad accessoires boven deze tekst kun je eventueel een zilveren of verzilverde ketting meebestellen.

De hangers zijn gemaakt voor Aurana door onze sieradensmid op Bali. We hebben 70 items in voorraad, wacht niet te  lang met bestellen want dit unieke sieraad is in onze winkel in Hoorn nu al een hit met het oog op Moederdag!

Je Maansteen Infinity hanger goed onderhouden.

Draag je ketting zo veel en zo vaak als je wilt. 
Gedurende de dag kan je maansteen hanger energetische vervuiling opnemen. Hierdoor is het belangrijk om de edelsteen in je hanger regelmatig te reinigen en weer op te laden. Dit kun je heel goed doen met het mineraal seleniet. In onze blog lees je er alles over.


accessories