Engeltje van Onyx "Minder Stress"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 6,99

Onyx is de edelsteen van doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Deze glimmende zwarte steen helpt je om beter om te gaan met stress.

Het engeltje van onyx werkt als een energetisch schild en magische spiegel waarmee je je eigen innerlijk licht en optimisme beschermt.

Meer details

product description

De kalmerende boodschap van Onyx: "Relax gerust wat vaker, ga niet onnodig stressen."

Zwarte edelstenen zoals onyx hebben het vermogen om negativiteit en doemdenken af te weren. Het engeltje van onyx werkt als een energetisch schild en magische spiegel waarmee je je eigen innerlijk licht en optimisme beschermt.

Onyx maakt je als het ware onaanraakbaar en onaantastbaar voor mensen die een pessimistische inslag hebben. Tegelijkertijd stimuleert de edelsteen je uithoudingsvermogen en enthousiasme om iets moois van het leven te maken. 

Onyx transformeert gevoelens van druk en stress naar strijdlust, zodat je op de been blijft als het leven uitdagend is. Onyx moedigt je aan om er het beste van te maken, zodat je zonder stress iets tot een succes kunt maken.

Draag dit engeltje dichtbij "het energetische midden" van je lichaam en aura.

Je kunt deze edelsteen iedere dag dragen. Het hangertje wordt geleverd zonder veter of ketting, we adviseren om 'm aan een ketting met een minimale lengte van 50 centimeter te dragen, dat valt ie mooi in de zone van je energetische midden, oftewel dichtbij je hart. Klik op de linkjes hieronder om de kettingen te bekijken en te bestellen:

Het engeltje is ongeveer 2 cm groot.

accessories