Amethist hanger "Intuïtieve Ontwikkeling"

€ 8,99

Amethist is een zeer spirituele edelsteen met een zuivere en hoge vibratie. 

Het is de steen van het Derde Oog. De energie van amethist opent je voorhoofdchakra en activeert je intuïtie en helderziende gaven. Deze edelsteen heeft als levensles "Durf te Dromen".

Meer details

product description

Van intellect naar intuïtie

De edelsteen brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid en de inspirerende boodschappen van je Hogere Zelf. Amethist is ook een antenne voor spirituele begeleiding vanuit het rijk van gidsen, engelen en lichtwezens.

De energetische trilling van amethist nodigt je uit om ontvankelijker te zijn voor je eigen onbewuste wijsheid en innerlijke kompas. In die zin is amethist een wegwijzer en een kompas voor mensen die hun leven willen leiden vanuit het hart, in plaats van het verstand. Met amethist als gids en versterker van de wijsheid van je ziel, kun je betere keuzes maken en je zuivere, hartstochtelijke idealen omzetten in krachtige daden.

Amethist is de edelsteen van Intuïtieve Ontwikkeling.

De paarse kristallen stimuleren het contact van je hogere bewustzijn met je normale bewustzijn, waardoor je gedachten in kwaliteit toenemen. Tevens zorgt amethist ervoor dat je je intuïtieve signalen (de gebeurtenissen en dingen die je meemaakt) zelf goed kunt vertalen naar wegwijzers en praktische handvatten op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. De edelsteen helpt om je innerlijke wijsheid te duiden, zodat je die kunt gebruiken als innerlijk kompas op weg naar een leven van wijsheid en vreugde.
 

Dag en nacht.

De kracht van deze amethist hanger is sterk en constant en de werking is continu. Je kunt de hanger overdag dragen als prachtig sieraad. 's Nachts kun je de amethist hanger onder je hoofdkussen of op je nachtkastje leggen. Houd de hanger dichtbij je. Reinig hem om de dag met salie (5 minuutjes werk) of seleniet (gedurende 6-8 uren erop of er tegenaan leggen).
 

Koester de signalen die het leven je geeft.

Als je amethist draagt, houd dan rekening met levendige dromen en sterke impulsen op het gebied van je intuïtie en innerlijk gevoel voor waarheid. In het begin kan dit intens aanvoelen, je kunt onder de indruk raken van je eigen vermogen om dingen aan te voelen en zeker te weten. Omdat het je zelfvertrouwen oppoetst, zul je hier echter snel aan wennen. Overweeg om een (droom)dagboek bij te houden zodat je de signalen en inspiratie van je dromen en dagelijkse leven kunt bijhouden en bewust kunt gebruiken voor je persoonlijke geluk en intuïtieve ontwikkeling.

De uiterlijke kenmerken van Amethist.

Amethist is lichtpaars of donkerpaars. De kleurdiepte verschilt per hanger. Iedere steen is uniek. Amethist kent zogenaamde "groeivlakken", dit zijn natuurlijke breuklijnen in de steen, ontstaan tijdens de groei in Moeder Aarde. Dit maakt je steen authentiek en levendig, het zijn geen beschadigingen. Ook kent amethist soms witte strepen, dit is kwartskristal. Amethist ziet er dus altijd weer anders uit, de kleurdiepte en kenmerken zijn niet van invloed op de werking, want die is altijd krachtig en zuiver!
Het hangertje is ongeveer 1,5 cm groot en je kunt via het tabblad "ACCESSOIRES" een veterkoord of ketting meebestellen.
accessories