Engeltje van Tijgeroog "Vuur Energie & Wilskracht"

€ 5,99

De energie van tijgeroog stemt je af op de bescherming en kracht van aartsengel Uriël.

Uriël is de engel van het Innerlijk Vuur. Net zoals de edelsteen tijgeroog is de helende trilling van Uriël van invloed op je wilskracht en besef van Zelf (individualiteit).

Meer details

product description

Een sieraad als symbool voor je innerlijk vuur en persoonlijke kracht.

De energie raakt de kern van je derde chakra, het energiecentrum dat ook wel de Zonnevlecht genoemd wordt. Hiermee reguleer je in- en uitgaande prikkels, en beheers je je vitale levenskracht en je vermogen om keuzes te maken.
Tijgeroog geeft je ook een goed gevoel van trots en eigenwaarde. 
De edelsteen versterkt je wilskracht en vergroot je persoonlijke uitstraling en geeft je een aura van kracht. Mensen blijven hierdoor op gepaste afstand en zullen meer respect tonen voor jouw grenzen.

Deze hanger draag je om jezelf te herinneren dat het oké is om je eigen kracht te ervaren én uit te dragen.

De spirituele levensles van tijgeroog is grenzen stellen. De verwarmende energie van de edelsteen nodigt je uit om te ervaren hoe het is om assertiever en stelliger te zijn. Om ook eens "nee" te durven zeggen, en om duidelijk aan te geven wat je wel en niet prettig vindt. 
Je kunt dit engeltje iedere ochtend, middag en avond even in je hand houden en affirmeren: "Ik ben vrij, ik ben onafhankelijk. Ik weet wat ik wil, en ik durf te stralen!"

Schattige en krachtige engeltjes die je aura en uitstraling een flinke boost geven.

Deze mooie tijgeroog engelenhangertjes zijn van een fijn formaat: ongeveer 2-2,5 cm lang en 1 cm breed.  Iedere hanger is uniek en heeft zijn eigen bruine, gele of gouden glans. Je engeltje wordt geleverd zonder veter of ketting. Bestel een verzilverde ketting, een echt zilveren ketting of een veter mee via het tabblad "ACCESSOIRES" boven deze tekst.

accessories