Blauwe Apatiet hanger "Spirituele Gids"

€ 11,00

€ 8,80

-20%

Blauwe Apatiet versterkt paranormale gaven en helpt je om een kanaal te zijn voor spirituele wijsheid.

Deze Apatiet edelsteen hanger helpt om je geest tot rust te brengen, zodat je je kunt openen voor een ander soort wijsheid: de universele waarheid van je liefdevolle spirituele gids. Apatiet fluistert je in: "Wordt maar stil van binnen, dan zul je waardevolle nieuwe kennis opdoen."

Meer details

product description

Innerlijke rust opent je voor spirituele wijsheid.

Apatiet opent je voor de boodschappen van je spirituele gids, onafhankelijk en zuiver. Deze kennis gaat voorbij aan onze menselijke, verstandelijke vermogens en geeft nieuwe kansen voor levensgeluk, persoonlijke groei en liefdevolle relaties.

Apatiet is de antenne waarmee je je kunt afstemmen op de bezielde wijsheid van gidsen en lichtwezens.

We hebben allemaal het vermogen om te luisteren, om onze blik en ons zesde zintuig te richten op iets dat groter, sterker en wijzer is. Het is de mens eigen om bij grote levensvragen en op belangrijke momenten zich af te stemmen op het hogere, op buitenzintuiglijke kennis.

De blauwe apatiet versterkt je vermogen om antwoorden te ontvangen, om te connecten met onzichtbare bronnen van inspiratie. Apatiet brengt hierdoor inzicht, spontane kennis, nieuwe ideeën, inspiratie, waarachtige woorden, een stem die je iets influistert, een boodschap van boven. 
Draag deze hanger als reminder dat jij niemand anders nodig hebt om te leren luisteren naar je eigen levenslessen. Jij kunt de boodschap ontvangen, jij draagt alle antwoorden in je. Het enige wat je hoeft te doen is goed kijken, goed luisteren en vertrouwen op je open levenshouding, je open mind en je open hart. 
Blauwe apatiet verbindt je met je innerlijke stem, met je spirituele gids, en met de wijsheid van je ziel.


Deze apatiet hart hanger draag je als herinnering aan de verbinding met je ziel en spirituele gidsen.

Deze prachtige hanger draag je bij voorkeur aan een ketting of veter van 40 of 45 cm, dan hangt ie mooi op keelhoogte. Want dat is de plek van het keelchakra, de beste plek om deze blauwe apatiet te dragen: dichtbij het energiecentrum van communicatie, expressie en persoonlijke wijsheid.
Via het tabblad "ACCESSOIRES" hierboven kun je een ketting of veter meebestellen.
Eens per week of eens per maand (afhankelijk van de mate waarin je de hanger draagt) kun je je sieraad energetisch reinigen met salie, maanlicht of seleniet.

accessories