Tijgeroog hanger "Verhoog je Trilling"

€ 8,99

Tijgeroog verhoogt je energetische vibratie waardoor je gaat stralen en je veel sterker zult voelen.

Tijgeroog geeft een goed gevoel van trots en eigenwaarde. De edelsteen versterkt je persoonlijke trilling en geeft je een aura van kracht. Mensen zullen hierdoor meer respect tonen voor jouw grenzen.

Meer details

product description

Ketting of koord meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES"!


De gouden trilling van tijgeroog.

De edelsteen tijgeroog stimuleert het derde chakra, het energiecentrum dat ook wel de Zonnevlecht genoemd wordt. Hiermee verwerk je in- en uitgaande prikkels, en het is ook de zetel van je wilskracht.

Deze hanger draag je om jezelf te herinneren dat het oké is om je eigen ruimte in te nemen.

Deze tijgeroog hanger tilt je energie omhoog naar een nieuw niveau van kracht.

De spirituele levensles van tijgeroog is grenzen stellen en je plek in de wereld te claimen. De steen nodigt uit om je eigen ding te doen, om te stralen, om jezelf te beschermen tegen wat je niet wilt en om ja te zeggen tegen datgene waar jij blij van wordt.
Je kunt deze steen iedere ochtend, middag en avond even in je hand houden en affirmeren: "Ik ben vrij, ik ben sterk. Ik weet wat ik wil, en ik durf te stralen!"

Deze goudglanzende tijgeroog hangers worden geleverd zonder veter of ketting. Bestel een ketting in de lengte van je voorkeur mee via het tabblad "accessoires" op de site: https://www.aurana.nl/hangers-kettingen/2747-tijgeroog-hanger-verhoog-je-trilling.html Draag de steen zoveel en zo vaak als jij wilt. Tijgeroog behoeft weinig tot geen energetische reiniging, de steen is niet snel uitgeput. Eens per maand in het licht van de volle maan leggen is voldoende.  We hebben 60 hangers op voorraad. 

accessories