Blauwe agaat hanger "ZELFVERZEKERDHEID & EIGENWAARDE"

€ 9,50

Blauwe agaat versterkt gevoelens van eigenwaarde en brengt je innerlijke criticus tot zwijgen.

Deze steen is geschikt om je zelfbeeld een oppepper te geven. Blauwe agaat schakelt namelijk je innerlijke criticus uit, het stemmetje in je hoofd dat non-stop commentaar levert op je eigen doen en laten.

Meer details

product description

De innerlijke criticus

Deze innerlijke criticus staat volkomen los van je intuïtie en geweten, en is de stem van het deel van jou dat angstig en onzeker is geworden door bepaalde levenservaringen en teleurstellingen. Het stemmetje komt tevoorschijn als je iets nieuws wilt proberen, als je iets wilt veranderen of als je voor jezelf op wilt komen, en het klinkt vaak als volgt:

"Zou je dat nou wel doen?"
"Dit past toch niet bij jou?"
"Ik doe het toch maar niet, ik kan beter even wachten."
"Dat kun jij toch niet. Dat is iets voor andere mensen."
"Mensen zullen wel denken...."
"Ik kan dat niet."
"Houd je nou maar even stil, dat is makkelijker dan zo eigenwijs zijn."

Je ziet, het kritische stemmetje is vrij angstig en probeert verandering, expressie, assertiviteit en ontwikkeling af te remmen.


Van innerlijke kritiek en doemdenken naar peptalk en vertrouwen.

We hebben allemaal zo'n stemmetje dat ons laat geloven dat we iets niet kunnen en dat ons in wil prenten dat we niet goed genoeg zijn. Blauwe agaat helpt je om in te zien dat dit stemmetje ab-so-luut geen gelijk heeft. Het is de stem van angst en twijfel. Terwijl je ziel wordt gegidst door licht, liefde, hoop en innerlijke wijsheid, probeert dit doemdenkende stemmetje ons tegen te houden.
Blauwe agaat heeft de kracht om je innerlijke criticus tot zwijgen te brengen. Dit heeft direct tot gevolg dat gevoelens van twijfel en onzekerheid plaatsmaken voor eigenwaarde en moed. Alsof je opeens jezelf continu een peptalk geeft!


Draag de hanger dichtbij je keelchakra. Bestel een veter of ketting mee via het tabblad ACCESSOIRES.

Deze prachtige hanger draag je bij voorkeur aan een ketting of veter van 40 of 45 cm, dan hangt ie mooi op keelhoogte. Want dit is de plek van het keelchakra, het energetische centrum van expressie, moed en zelfvertrouwen. Via het tabblad "ACCESSOIRES" kun je een ketting of veter meebestellen.

Eens per week of eens per maand (afhankelijk van de mate waarin je de hanger draagt) kun je je sieraad energetisch reinigen met salie, maanlicht of seleniet.

Ze zijn allemaal uniek, ieder met een andere kleurdiepte en een ander lijnenspel. We hebben ze voorverpakt om je bestelling sneller te kunnen verwerken, het is daardoor niet mogelijk om een voorkeur voor kleur of lijnenspel aan te geven. Je ontvangt dus de hanger die volgens het universum perfect met jou matcht! ;-)

De blauwe agaat is gezet in verzilverd metaal. Heb je een gevoelige huid? Coat het metaal dan met transparante nagellak, dan blijft ie mooi shiny. 


accessories