Rozenkwarts hanger "Liefdesenergie"

€ 8,99

Dit lieve hangertje van rozenkwarts heelt je hart met de vibratie van troost en liefde.

Rozenkwarts is de steen van liefde en emoties. De edelsteen helpt je herinneren dat gevoelens waardevolle signalen van je ziel zijn, die je de aandacht mag geven die ze nodig hebben. Rozenkwarts verzacht heftige emoties, en zorgt voor een gevoel van veiligheid.

Meer details

product description

Ketting of koord meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES".

Rozenkwarts heelt je hartchakra en maakt het gemakkelijker om je open te stellen voor andere mensen. Het dragen van dit lieve rozenkwarts hangertje maakt dat je weer meer durft te vertrouwen op de helende kracht van liefde. 
Draag de rozenkwarts hanger minimaal een week en een dag. Op die manier kun jij wennen aan de energie van de steen, en zo geef je ruimte aan het proces en thema waar je via de edelsteen aan werkt. Let goed op jezelf en de signalen die het leven je geeft. Inspiratie, healing en kansen komen in vele vormen. Wees bewust, blijf kalm en luister naar je hart. 

Het hangertje is ongeveer 2 cm groot (3 inclusief het oogje). Je kunt het aan een ketting of veter dragen, maar ook in je tas meedragen, of aan je sleutelbos. Wellicht vind je het handig om direct een ketting mee te bestellen. Kijk daarvoor op het tabblad "accessoires" boven deze tekst.

accessories