Zwarte Agaat hanger "Innerlijke Rust"

€ 12,99

Zwarte agaat kalmeert het zenuwstelsel en beschermt je tegen uitputting.

Zwarte agaat brengt je een energie van instant kalmte. De energie van agaat verzacht en verkoelt je hoofd, zodat het geregel, gestress en gepieker minder wordt. Zwarte agaat voorkomt letterlijk dat dingen naar je hoofd stijgen: de kracht van deze edelsteen brengt aarding, rust en uithoudingsvermogen. 

Meer details

product description

Zwarte agaat is een steen die helpt om energetische druk te reguleren.

Zwarte agaat werd al in de oudheid door de Egyptenaren en de Romeinen gedragen als sieraad. Het is een zogenaamde absorptie-steen: de steen zuigt negativiteit aan, ontlaadt die richting de aarde en kalmeert daarmee de aura van de drager. 
Door deze eigenschap kan zwarte agaat heftigheid in je gevoelsleven en drukte in je hoofd heel goed reguleren. Het is alsof je ziel of bovenbewustzijn aan bepaalde knoppen gaat draaien en ingrijpt als het je even teveel dreigt te worden. De zwarte agaat kalmeert en brengt rust in je zenuwen, gevoelens en gedachten. 

Sierlijke hangers van zwarte agaat die je draagt als een anti-stress amulet.

We hebben weer 50 prachtige zwarte agaat hangers uit India binnengekregen. Ze zijn allemaal uniek. Iedere steen en ieder lijnenspel is anders. De exemplaren op de foto's zijn representatief voor de collectie. Iedere hanger is ongeveer 2,5 cm breed en 3,5 cm lang. Ze worden geleverd zonder veter of ketting, je kunt deze meebestellen in verschillende lengtes via het tabblad "Accessoires" boven deze tekst.

accessories