Seleniet & Toermalijn hanger "Shield of Light" (Verguld)

€ 22,00

Seleniet reinigt je aura, en zwarte toermalijn beschermt tegen negatieve energie.

Deze hanger bevat een stuk seleniet en een ruwe toermalijn. Samen staan deze stenen voor spirituele zuiverheid, energetische bescherming, aura reiniging en de beschermende lichtenergie van engelen. De mix van seleniet en zwarte toermalijn kan je helpen om een onverstoorbare connectie met je pure zelf te behouden.

Meer details

product description

Dit bijzondere sieraad combineert de werking van twee unieke edelstenen.

Het witte mineraal seleniet is genoemd naar Selena, de godin van de maan. Seleniet reinigt, het herstelt de puurheid en positiviteit van andere stenen, maar ook van onze eigen energie, gedachten en emoties. Het mineraal ontprikkelt en kan helpen bij overprikkeling, hoogsensitiviteit en rusteloosheid. 
Seleniet heeft een zachte, zuivere energie die beschermt, reinigt en kalmeert.


Zwarte toermalijn is de steen van ultieme bescherming tegen negatieve energie en schadelijke straling. Deze edelsteen verstevigt de randen van je aura zodat je eigen bubbel ondoordringbaar wordt voor alles wat jouw innerlijke rust en balans kan verstoren, zoals bijvoorbeeld:

  • intense emoties of somberheid van andere mensen
  • mensen die je energetisch leegzuigen
  • straling van beeldschermen en WIFISeleniet en toermalijn plus 18-karaat bladgoud.

Deze hanger bevat een mooi stuk seleniet plus een brokje ruwe toermalijn, gevat in verzilverd metaal bekleed met echt 18-karaat bladgoud. Dit laagje bladgoud is dun en erg kwetsbaar. Raak het zo min mogelijk aan. Overweeg het bladgoud te coaten met transparante nagellak, zeker als je de hanger op de huid draagt. Dit voorkomt dat het afbladdert of gaat verkleuren. Behandel deze kwetsbare en kostbare hanger zorgvuldig, met aandacht en liefde.

De hanger is zelfreinigend en laadt zichzelf op. Dit is een fantastische eigenschap van seleniet. Je kunt dus ook andere edelstenen en sieraden met stenen tegen deze hanger aanleggen, dan worden ze in een nacht tijd automatisch schoongemaakt en positief geactiveerd!


accessories