Serafiniet hanger "Bevrijding en Extase"

€ 25,00

€ 12,50

-50%

De edelsteen Serafiniet is genoemd naar de Serafijnen, de hoogste engelen die met hun gezang verlichting, gelukzaligheid en genezing brengen.

Serafiniet wordt door spirituele lichtwerkers wel aangeduid als Engel van het Kristallijnen Licht. Het is een zeldzame steen met een hoge en zuivere vibratie, die zachte, hemelse healing geeft. Veel mensen ervaren dat serafiniet hen bevrijdt van angsten.

Meer details

product description

De edelsteen van helderhorendheid en alwetendheid.

Serafiniet opent je spirituele zintuigen, en stelt je in staat om innerlijke klanken van hemelse boodschappen op te vangen. Bij sommige mensen uit dit zich als helderhorendheid, anderen krijgen spontane inzichten en antwoorden op levensvragen. Serafiniet wordt geassocieerd met alwetendheid en een diepe, intuïtieve kennis die het verstand te boven gaat.

Bevrijding en extase door je zielsvibratie te verhogen.

De aartsengelen Gabriël en Melchizedek worden aangeroepen door de frequentie en energetische trilling van serafiniet. Deze engelen van de hoogste rang bezingen de schoonheid van het universum en de goddelijke kern in iedere ziel verheft zich bij het horen van deze hemelse klanken. Draag deze hanger dichtbij je hart, zodat je je eigen zielsvibratie kunt verhogen en je kunt afstemmen op de energie van gelukzaligheid en verlichting die serafiniet de mensheid schenkt.

50% korting op Serafiniet hangers.

We hebben 100 verschillende en unieke Serafiniet hangers ontvangen van onze sieradensmid in India. De hangers zijn allemaal anders van vorm, tekening, lijnenspel en formaat. Gemiddeld zijn ze 4 cm. Ze zijn verzilverd, en de edelstenen zijn van topkwaliteit.
De winkelprijs is € 25,- maar we kunnen je via onze webshop maar liefst 50% korting geven.
Dus de prijs voor jou is slechts € 12,50!

Bestel een ketting of veterkoord mee via het tabblad "ACCESSOIRES" hierboven.

We hebben iedere hanger energetisch gereinigd met salie en seleniet, en opgeladen op ons favoriete grote bergkristal. 
Als je de serafiniet hanger bestelt, ontvang je een unieke hanger. De hangers zijn allemaal anders. De foto's hierboven zijn voorbeelden, en representatief voor de verschillende vormen en type serafiniet hangers die we verzenden. Let op: het is bij deze aanbieding niet mogelijk om een voorkeur voor vorm of grootte door te geven


accessories