Lavasteen hanger "Aarden & Actie"

€ 9,50

Lavasteen combineert de energie van de elementen aarde en vuur.

Lavasteen wordt gevormd door overblijfselen van vulkaanuitbarstingen: het is gestolde, in de aarde versteende lava. Lavasteen brengt je als product van vuur en aarde in contact met deze twee elementen. Het schenkt je de passie en daadkracht van het element vuur, en de goede gronding en "down to earth" kwaliteit van het element aarde.

Meer details

product description

Aard jezelf bewuster en activeer je levensenergie. 

Lavasteen zorgt voor een goede gronding en helpt je om overtollige energie af te voeren richting te aarde. Een goede geleiding en manier om interne spanning los te laten dus. Ook brengt lavasteen je chakra's in beweging, zodat je ook die energieën kunt aarden en vrijuit laten stromen.

Een hanger voor kracht, energie en een goede gronding.

Draag deze hanger als symbool van persoonlijke kracht en innerlijk evenwicht. De hanger helpt je om jezelf in het hier en nu goed te gronden, zodat je bewuster in het leven staat.
De hanger is stoer, robuust en sierlijk: het glimmende verzilverde metaal van de zetting contrasteert prachtig met de ruigheid en oneffenheid van de steen. De voorraad is beperkt, de aanvoer van edelstenen en sieraden met stenen is door de wereldwijze corona-maatregelen erg onregelmatig. We hebben slechts 80 exemplaren in voorraad van dit vrolijke armbandje. Lavasteen is best zeldzaam op het moment. Wacht dus niet te lang met bestellen want ze zullen weer gewild zijn en snel zijn uitverkocht.


accessories