Onyx hanger "Stop met Doemdenken"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 8,99

Onyx is de edelsteen van doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Deze glimmende zwarte steen helpt je om beter om te gaan met stress.

Onyx transformeert gevoelens van druk en stress naar strijdlust, zodat je op de been blijft als het leven uitdagend is. Onyx moedigt je aan om er het beste van te maken, zodat je zonder stress iets tot een succes kunt maken.

Meer details

product description

Ketting of koord meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES"!


Een energetisch ant-stress schild van kracht

Zwarte edelstenen zoals onyx hebben het vermogen om negativiteit en doemdenken af te weren. Ze fungeren als energetische schilden en magische spiegels waarmee je je eigen innerlijk licht en optimisme beschermt.

Onyx maakt je als het ware onaanraakbaar en onaantastbaar voor mensen die een pessimistische inslag hebben. Tegelijkertijd stimuleert de edelsteen je uithoudingsvermogen en enthousiasme om iets moois van het leven te maken. 

Deze Onyx hanger brengt je weer in contact met je innerlijke bron van kracht.

In tijden die veel van je vragen en een beroep doen op je uithoudingsvermogen, is het belangrijk om te weten wat jouw drijfveer en bron van kracht is. Waar ligt je passie? Wat vind je belangrijk in het leven? Wat is jouw unieke talent? 

Hoe meer zelfkennis je hebt en hoe meer je jouw unieke eigenschappen omarmt en vol trots deelt met de wereld, des te sterker is je binding met je innerlijke bron van kracht. En des te makkelijker wordt het om vol te houden als het leven even tegen zit of als de dingen anders lopen dan je in gedachten had. In je kracht staan geeft je namelijk zoveel zelfvertrouwen en positiviteit, dat doet spanning smelten als sneeuw voor de zon. 

Deze hanger wordt geleverd zonder veter of ketting. Je kunt deze meebestellen via het tabblad "Accessoires" boven deze tekst.
We adviseren om deze hanger aan een ketting van 50 cm te dragen, dan valt ie mooi tussen hart en keel: de ideale plek om jouw innerlijke energetische anti-stress afweerschild te versterken!

accessories