Calciet Mix "HAPPY HOME"

€ 14,99

Calciet is een edelsteen die symbool staat voor gulheid, overvloed, warmte en veiligheid. Iedere kleur heeft een andere uitwerking en betekenis.

Aurana's Happy Home Calciet Mix bevat de volgende drie stenen: oranje, groen en blauw calciet. Lees hieronder de afzonderlijke eigenschappen en betekenissen.

Meer details

product description

Groen calciet: de steen van positiviteit, openhartigheid, veiligheid en vertrouwen. Leg deze steen in huis voor een oprechte en waardevolle verbinding met je gezin, huisgenoten en visite.

Oranje calciet: de steen van blijdschap, warmte en gezelligheid. De steen zorgt voor een lichte sfeer, waarin vriendelijkheid en humor tot hun recht kunnen komen. Leg deze steen in huis voor een gastvrije, vrolijke en gezellige sfeer.

Blauw calciet: de steen van expressie en zelfvertrouwen. Het is ook een steen die de energie van gelijkwaardigheid en eerlijkheid verspreidt en versterkt. Deze steen in huis leggen zorgt ervoor dat niemand zich belangrijker gaat voelen dan de ander, zodat iedereen aan bod komt en iedereen meetelt in het grote geheel.

Samen vormen deze drie stenen een pyramide van gezelligheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen waar ieder huis van opleeft en waar ieder gezin baat bij kan hebben. En... je kunt ze natuurlijk ook op je werkplek neerleggen. Eens kijken wat daar gebeurt met de verfrissende invloeden van calciet!