Aurana's Wierook Ritueel "Zuiver je Huis"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 12,99

We hebben een bijzondere verzameling wierook voor je samengesteld. Vijf soorten pure en zuivere wierook, gemaakt in India, compleet met een handig houdertje om de wierookstokjes veilig in te branden.

Als je gedurende vijf dagen iedere ochtend snel na het wakker worden een wierookstokje brandt in onderstaande volgorde, is je huis voor minimaal 30 dagen gezuiverd en beschermd.

Meer details

product description

Dit zijn de 5 soorten wierook met hemelse en magische geuren:

Dag 1, Witte Salie (White Sage): al eeuwenlang wordt dit zuiverende kruid gebruikt voor energetische reiniging van huizen en krachtplekken. Brandt dit wierookstokje om je huis te zuiveren van negativiteit. Hiermee leg je een gezonde en schone basis voor de volgende dag.

Dag 2, Heilig Hout (Palo Santo): deze wierook maakt van een gezuiverd huis een bijzonder huis, en van een gewoon moment een bijzonder moment. Palo Santo tilt de reeds gereinigde energie nog verder omhoog, zodat je je nog fijner, vrediger en meer thuis gaat voelen.

Dag 3, Chakra-wierook (7 Chakra's): brandt op de vroege ochtend van dag 3 een stokje chakra-wierook. Deze geur helpt om te relaxen en om mentale en fysieke spanning los te laten. Deze wierook brengt je thuis bij jezelf, en herstelt de balans tussen lichaam en geest. 

Dag 4, Angel Healing: deze hemelse geur opent je voor ondersteuning en troost van boven, van de wereld van de engelen en spirituele gidsen. Een fijne geur die een veilig en vredig gevoel geeft. 

Dag 5, Angel Dust: vul je huis met nog meer engelen energie door een stokje van deze wierook te branden. Je gezuiverde en met hemelse energie gevulde huis wordt door deze wierook als het ware "verzegeld" zodat de ruimte lang beschermd is tegen negativiteit, spanning en somberheid. 

Als je gedurende vijf dagen iedere ochtend snel na het wakker worden een wierookstokje brandt in deze volgorde, is je huis voor minimaal 30 dagen gezuiverd en beschermd.
Het maakt niet uit op welke weekdag je begint. Na 30 dagen kun je het 5-daagse wierook ritueel herhalen.

Tips om veilig wierook te branden:

1. Ventileer.
De geuren in onze wierookstokjes zijn van natuurlijke basis, heilzaam en onschadelijk, maar het proces van verbranding brengt uiteraard onvermijdelijk rook voort, dus ventileer altijd goed tijdens en na het branden van wierook. De geur blijft heus wel hangen, evenals de positieve energie, ook met de ramen open! Huisdieren en huisgenoten vinden wierook soms ook niet altijd even prettig, dus die doe je ook een plezier door goed te blijven luchten. 

2. Gebruik je positieve intentie.
Als je een wierookje aansteekt, doe dat bewust en met positieve aandacht. Laat het vlammetje 3-5 seconden branden en blaas het uit. Maak voor jezelf van dat uitblaas-moment gerust een wens-moment: make a wish! Op die manier maak je je wierook ceremonie nog krachtiger. Als je wilt kun je zo lang de wierook brandt, ernaast gaan zitten mediteren. Of lekker lezen, een beetje ochtendgymnastiek. Maak er een fijn moment van!


3. Voorzichtig met vuur.
Laat wierook niet onbeheerd branden en gebruik altijd het wierookplankje om de wierook veilig in te branden.