Aurana's Happy Dreams Set

Dit product is niet meer op voorraad

€ 17,50

Goede nachtrust is belangrijk. Het is de tijd dat je aan de oplader ligt, zodat je batterijtje weer vol kan stromen met nieuwe energie. Slapen is ook een manier voor de geest om tot rust te komen.

Als je een periode minder goed slaapt, dan merk je dat lichamelijk, geestelijk en spiritueel. We hebben een set voor je samengesteld die een gezond slaapritme ondersteunt en mooie dromen stimuleert. 

Meer details

product description

De kalmerende energie van amethist en seleniet maakt je stil en dromerig.

Amethist is de steen van de slaap, van de overgave aan de stilte en diepe rust. De steen bevordert betekenisvolle dromen en helpt je om je dromen beter te onthouden.
Seleniet maakt het hoofd lekker leeg, zodat je sneller in slaap valt. De steen geeft ook bescherming en brengt je in contact met lichtwezens en engelen die over je waken tijdens je slaap.

De combinatie van amethist en seleniet schept een energie die optimaal is voor een goede, kalme en diepe nachtrust. Leg deze stenen in het schatkistje op je nachtkastje. Als je gaat slapen, doe je het dekseltje eraf en als je 's ochtends wakker wordt, doe je de deksel er weer op. Seleniet is zelfreinigend en reinigt ook de amethist. De stenen hebben dus geen energetisch onderhoud of reiniging nodig!

Tip: houd als je naar bed gaat de seleniet drie minuten vast in je dominante hand (de hand waar je mee schrijft). De amethist houd je tegelijkertijd drie minuten vast in je ontvangende hand (de hand waar je niet mee schrijft). Dit helpt om de indrukken van de dag los te laten en je bewustzijn af te stemmen op het innerlijke ritme van dag en nacht, zodat je geest zich kan voorbereiden op de slaap en het contact maken met de droomwereld.

De dromenvanger: veilig slapen, fijn dromen.

De dromenvanger is in de traditie van de Native American Indians een veelgebruikt heilig symbool van bescherming en harmonie. Het wiel staat voor ons leven, het web beschermt ons tegen negatieve energie. De veertjes helpen om overtollige prikkels en negativiteit los te laten. De dromenvanger hang je bij het raam of dichtbij je hoofd (net wat jij zelf het fijnst en mooist vindt) als een amulet van positiviteit, bescherming en veiligheid.

Deze kleurrijke dromenvanger uit Bali is prachtig versierd met glinsterende kraaltjes en Chinese I Ching muntjes, symbolen van voorspoed en geluk. 

Met veel liefde en positieve energie samengesteld door Aurana.

We hebben de sierlijke kistjes voor je meegenomen van onze laatste reis naar Bali. De dromenvangers hebben we daar ook speciaal voor deze Happy Dreams set laten maken. De seleniet komt uit Marokko en de amethist uit Brazilië. Een wereldse schatkist dus!!

Corona maakt alles lastig tegenwoordig... we kunnen voorlopig waarschijnlijk nog niet op inkoopreis. Door alle maatregelen is er ook vrij weinig aanvulling van onze voorraad en nieuwe artikelen.  We hebben 100 Happy Dreams setjes in voorraad, wacht niet te lang met bestellen want ongetwijfeld zijn ze heel snel uitverkocht.