Feng Shui Kristal "Heart & Soul"

€ 9,99

Deze Feng Shui Chakra Kristallen brengen positieve levensenergie in huis.

Dit sierlijke Feng Shui kristal hang je voor het raam. Als de zon schijnt, wordt het zonlicht door de facetten van het kristal opgesplitst in alle kleuren van de regenboog. De regenbogen vullen je kamer met nieuwe, positieve energie. 

Meer details

product description

Feng Shui in je huis

Feng Shui is de Chinese leer van harmonie, flow en orde. Door bewust met energie en materie om te gaan, zoals de inrichting van je huis en je werkplek, creëer je een optimale doorstroming van energie, waar je je opgeruimd, uitgebalanceerd en vrolijk bij voelt.

Het verversen en aanvullen van levensenergie in een woon- of werkruimte is belangrijk. Dit zorgt voor optimisme, gezondheid en helderheid van geest. Kleuren spelen in de Feng Shui traditie ook een belangrijke rol bij ons welzijn.

Geniet van dansende regenbogen in je huis.

Terwijl de regenbogen vrolijk door je kamer dansen, brengen de zeven gekleurde kristalletjes chakra-energie in je huis. Dit werkt als een subtiele kleurentherapie en zorgt letterlijk voor meer licht en kleur op bepaalde vlakken van je leven:

  • Rood: goed voor je lichaam zorgen
  • Oranje: tevreden zijn met wat je hebt
  • Geel: goed je grenzen aan kunnen geven
  • Groen: liefde en ondersteuning kunnen geven en ontvangen
  • Lichtblauw: eerlijk zijn naar jezelf en anderen
  • Donkerblauw: je dromen waarmaken
  • Paars: je spiritualiteit praktisch beleven

De kracht van de zon.

Hang een Feng Shui kristal in iedere ruimte van je huis, en geniet iedere keer als de zon schijnt van de kleuren, de positieve energie en de kracht van het spirituele licht.
Het bovenste metalen staafje van het kristal kun je ombuigen en om een mooi lint of koord haken. Op die manier kun je het kristal voor je raam hangen.