Healing Hands Aventurijn "POSITIVITEIT"

€ 8,99

Aventurijn is de steen van het hart die staat voor zachtheid, vriendschap, trouw en optimisme. Deze Healing Hands edelsteen hanger brengt positiviteit en opgewekte energie.

Verzilverde metalen hanger met een aventurijn bol ingeklemd tussen twee helende handen. Een opbeurend en hartverwarmend sieraad. Kleurdiepte (lichter en donkerder groen) verschilt per bol.

Meer details

product description

Aventurijn koppelt de kracht om te vragen aan je vermogen om te ontvangen.

Aventurijn ondersteunt bij het ontwikkelen en vasthouden van een optimistische kijk op het leven. Deze groene edelsteen opent je hart, zodat je je kunt blijven openstellen voor positieve energie, nieuwe indrukken, nieuwe contacten en inspirerende levenservaringen.

De belangrijkste boodschap die aventurijn ons kan geven, is de overtuiging dat het okee is om te vragen, en dat het vervolgens ook belangrijk is om jezelf toe te staan om te ontvangen.
Veel mensen weten wat ze willen en waar hun behoeften liggen, maar hebben moeite om die positieve energie te manifesteren of toe te laten in hun leven. Dat kan komen door een tekort aan eigenwaarde, gevoelens van schaamte, het "doe-maar-gewoon-want-dan-doe-je-al-gek-genoeg"-syndroom of andere emotionele blokkades in het hartchakra. Aventurijn activeert je hart-energie op zo'n manier, dat je durft te vragen èn ook durft te ontvangen.

De spirituele en toch ook heel aardse les van aventurijn is "Ik weet wat ik wil, en ik sta mezelf toe om dat met open armen te ontvangen."

Deze hangertjes zijn van verzilverd metaal. Het zilvergehalte is 60-70%. Om verkleuring bij bepaalde huidtypes te voorkomen, kun je het verzilverde metaal een coating geven met transparante nagellak. Zo heb je lang plezier van je Healing Hands hangertje.

accessories