Zilveren Healing Hands hanger Witte Jade "Vertrouwen & Loslaten"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 39,99

Witte jade is de edelsteen van emotionele healing. De steen geeft nieuwe hoop en vertrouwen, en helpt om oud zeer en blokkades los te laten.

Deze hanger is van echt zilver. De handjes staan voor bescherming, koestering, hoop en warmte. Het perfecte geschenk voor de persoon die je een warm hart toedraagt.

Meer details

product description

Ketting meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES"

Witte Jade zorgt ervoor dat de energetische koorden die tussen jou en andere personen zijn ontstaan, worden gereinigd en waar nodig worden losgemaakt, zodat je vrijwel direct terug komt te staan in jouw eigen kracht. Het helpt je om de gezondere keuzes voor jezelf te maken, zonder teveel te piekeren. Ook zal de Jade als je haar vasthoudt de achterkant van het hartchakra reinigen en verder openen en er op die manier voor zorgen dat het vertrouwen in de kosmos hersteld wordt. De kosmos heeft het allerbeste met je voor en eenmaal in lijn met haar verkeer je in een continue flow. De witte Jade zorgt voor een optimale energetische doorstroming van de kosmos, door de kruinchakra, langs de ruggengraat de aarde in. Een perfecte reinigende werking waar je heerlijk rustig van kunt worden in tijden van stress.

accessories