Healing Hands Howliet "VREDE"

€ 8,99

Verzilverde metalen hanger met een howliet bol ingeklemd tussen twee helende handen. Een symbool van bescherming en spiritualiteit.

Howliet is de steen van vrede, acceptatie en eigenheid. De steen helpt je om je eigen koers te varen, en om tevreden te zijn met wie je bent.
Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen.

Meer details

product description

Deze gemarmerde witte steen heeft een heel zuivere energie en een bijzondere zachte en milde werking. De edelsteen staat voor tevredenheid en de weg van de minste weerstand.

Howliet helpt je om verbinding te maken met de kosmische kracht van liefde. De edelsteen werkt als een magneet voor de spirituele straal van onvoorwaardelijke liefde en volledige acceptatie. Hierdoor is howliet een uitermate geschikte steen om:

  • van jezelf te houden zoals de engelen en gidsen van jou houden
  • van anderen te houden zoals je van jezelf houdt

Door deze energie van liefdevolle acceptatie helpt howliet ook om negativiteit te kunnen transformeren vanuit vrede, in plaats van via strijd en weerstand. De edelsteen gidst je met zachte hand door gevoelens van tegenzin en irritatie heen, zodat je weer naar die plek van kalmte en liefde in jezelf terugkeert waar je kunt genieten van al het moois wat je om je heen hebt.

Howliet is de steen van dankbaarheid, die je influistert dat het oké is om tevreden te zijn met jezelf en je leven. Laat de strijd los, ontspan... en geniet.

Deze hangertjes zijn van verzilverd metaal. Het zilvergehalte is 60-70%. Om verkleuring bij bepaalde huidtypes te voorkomen, kun je het verzilverde metaal een coating geven met transparante nagellak. Zo heb je lang plezier van je Healing Hands hangertje.

accessories