Healing Hands hanger Rhodoniet "Eerste Hulp bij Ongemak"

€ 8,99

€ 6,29

-30%

Rhodoniet kalmeert bij stress, overprikkeling en onverwachte tegenslag.

De steen kan de eerste schrik verzachten en helpen om jezelf te hervatten als je uit het veld geslagen bent. Rhodoniet aardt en voert heftige, overtollige energie af. Goed bij paniekaanvallen.

Meer details

product description

Ketting of veter meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES"


Als alles je even teveel is

Het leven zit vol prikkels. We hebben niet alles onder controle. Er gebeurt veel, zowel positief als negatief. En positieve prikkels zijn ook prikkels, dus soms stroomt je incasseringsvermogen even over, dan is het emmertje vol. Je merkt dan dat je sneller en oppervlakkiger ademhaalt, dat je duizelig wordt, of dat je gedachten en gevoelens over elkaar heen tuimelen. Op dat soort momenten is de edelsteen rhodoniet je redder in nood.

Je openstellen voor de energie van Rhodoniet

Leg de rhodoniet op je buik als je je bedreigd voelt of als het je allemaal even teveel wordt. Leg je schrijfhand op de rhodoniet, en laat de steen en je hand rustig meedeinen op het ritme van je ademhaling. Probeer niets te forceren, adem in het tempo waarin je ademt, de ademhaling wordt vanzelf weer kalmer en voller. Ontspan, richt je aandacht op de steen, en laat je meevoeren op de balancerende energiestroom van rhodoniet.

Healing Hands hanger met Rhodoniet

De Healing Hands hanger staat symbool voor geborgenheid, troost, bescherming en de koesterende kracht van liefdevolle aandacht. Tijdens het dragen van deze hanger zal de rhodoniet steen gedurende de dag zijn kalmerende en opbeurende energie afgeven. Draag de hanger zo veel en zo vaak als jij wilt, en op momenten dat je het moeilijk hebt of aan jezelf gaat twijfelen, kun je het edelsteen bolletje tussen duim en wijsvinger beetpakken om je bewust open te stellen voor de kracht van rhodoniet.

accessories