Botswana Agaat "VERTROUWEN"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 6,50

Agaat is een verzachtende steen, die zowel op fysiek gebied als in je hoofd en hart rust en kalmte kan brengen.

Botswana agaat helpt bij spierpijn en werkt positief in op het scheppen van balans in moeilijke, uitdagende situaties. De steen geeft hoop, vertrouwen en kalmeert de zenuwen.

Meer details

product description

De edelsteen agaat heeft een positieve invloed op de vier niveau's van je mens-zijn:


Fysiek: agaat brengt je lichaam in een staat van kalmte en ontspanning zodat je uit de fight-or-flight-modus kunt stappen. Spieren komen tot rust, de ademhaling verdiept en het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geheractiveerd.

Emotioneel: zenuwen en emoties worden gekalmeerd, zodat je gevoelsleven rust krijgt. Dit stelt je in staat om vol vertrouwen terug te keren naar je basis. Als je niet continu overspoeld raakt voor gevoelens, kun je in stilte en kalmte de balans opmaken.

Mentaal: agaat brengt het denken tot rust. Gun jezelf een pauze van het "doordenken" of "overdenken" en "doemdenken". Agaat laat je simpelweg even zijn, zonder dat je iets moet doen, vinden of doorgronden. 

Spiritueel/energetisch: agaat is perfect als kalme invloed op je ontwikkeling, zodat je niet te hard gaat, teveel in één keer wilt. Agaat grondt je energie en bewustzijn ook (rode stenen aarden altijd heel goed). 

Agaat zorgt dus op alle vlakken voor rust en kalmte, zodat je vanuit een nieuw evenwicht jezelf opnieuw kunt uitvinden.

Agaat uit Botswana

Deze agaat stenen zijn met de hand gepolijst. Stuk voor stuk zijn ze prachtig, allemaal met een uniek lijnenspel en patroon. Let op: ondanks het zorgvuldige polijsten kan een steen wel een natuurlijke groef bevatten. De vorm is rondgemaakt, maar reeds aanwezige inkepingen blijven zichtbaar en voelbaar. Dit hoort zo, het zijn geen beschadigingen, maar unieke uitdrukkingen van de authenticiteit en het groeiproces van agaat.
De stenen zijn 1,5 tot 3 cm groot en daarmee zeer geschikt om de hele dag bij je te dragen, als "anti-stress-steentje" en als reminder om het leven met vertrouwen en een kalme geest tegemoet te treden.