Knuffelsteen Granaat "ALLES KOMT GOED"

€ 7,50

De boodschap van de edelsteen Granaat is "Alles Komt Goed".

Granaat is een angstremmende en geruststellende edelsteen, die beterschap belooft en je helpt om direct in contact te staan met je oneindige bron van innerlijke kracht.
Deze knuffelsteen is ideaal om overdag in je tas, broekzak of BH met je mee te dragen. 

Meer details

product description

Geruststellende energie

Deze dieprode edelsteen wordt al sinds de oudheid beschouwd als een kostbaar en bijzonder spiritueel medicijn. Granaat reinigt alle chakra's en voorziet ze van nieuwe, positieve energie. De steen fungeert als een energetische connectie met de universele bron van levenskracht, die alle lagen van je lichaam en bewustzijn doordringt en oplaadt. De werking van de steen voelt extreem geruststellend en bevestigend.

Basischakra en angstremmer

Granaat brengt naast de zuivering van alle chakra's ook nog eens extra stimulans voor het basischakra. Vanuit dit energie centrum aard je je. Tevens zetelt hier je vermogen om je eerste levensbehoeften te respecteren en te leren hoe je hierin kunt voorzien. Granaat geeft het zelfgenezend vermogen van je lichaam een flinke boost, en geeft ook de puf en moed om door te blijven gaan in zware tijden. In lastige situaties geeft granaat je extra uithoudingsvermogen. Hij remt doemdenken en twijfel af, en is een sterke natuurlijke angstremmer. De steen helpt om creatieve oplossingen te vinden en het vertrouwen te houden dat alles goed komt.

Survival-steen

Granaat schenkt de drager een enorme wilskracht en overlevingsdrang. Hij geeft energie en doorbraken bij moedeloosheid en depressie. Granaat lost ook verlegenheid en blokkades op. De steen maakt je vrolijker en levenslustiger. De boodschap van granaat is "Alles Komt Goed", en dit geeft je de kracht om tegenslagen om te buigen naar hoop en vertrouwen.

Granaat knuffelsteen

Deze prachtige donkerrode granaat stenen zijn van topkwaliteit. Ze zijn mooi glad gepolijst, maar bevatten ook groeven en inkepingen die het levende bewijs zijn van hun echtheid en natuurlijke oorsprong. De diepe kleur en mooie glans geven granaat een kostbare en bijzondere uitstraling.