Knuffelsteen Angeliet "Engel van Hoop"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 7,99

De hemelsblauwe edelsteen angeliet is een bijzondere steen met een liefdevolle, zachte helende kracht. De steen verbindt ons met de engelen en de energie van hoop.

Angeliet is een steen met een zeer hoge en zuivere vibratie, die zachte, hemelse healing geeft aan emoties. De steen fungeert als een reminder dat je in moeilijke tijden kunt vertrouwen op de liefde en wijsheid van de engelen.

Meer details

product description

De hemelsblauwe straal van Quan Yin & Maria

Angeliet straalt de boodschap "Hoop doet Leven" uit. De blauwe steen wordt geassocieerd met de Chinese moedergodin Quan yin. Haar naam betekent "Zij die het huilen in de wereld hoort" en ze is de beschermende godin van troost, genade en genezing. Haar energie is vergelijkbaar met die van Maria en de aartsengelen Uriel en Michael.

Rust, reinheid en regelmaat

De witte spikkeltjes in de angeliet steen zijn mengsels van kwarts, kalk en gips, ook bekend als seleniet, ook al zo'n bijzonder en heilzaam engelen mineraal. Seleniet staat voor onschuld en zuiverheid, en voor de energetische reiniging die optreed bij periodes van inkeer en afzondering. Een eigenschap die mooi aansluit en positief inwerkt bij de huidige energie en behoefte in de wereld.

Knuffelsteen

De angeliet knuffelsteen is ideaal om de hele dag bij je te dragen in je broekzak, tas of (zoals veel vrouwen doen) in je BH. Je kunt de edelsteen 's nachts onder je hoofdkussen leggen. Houd steen in je hand bij het mediteren of bewust ontspannen en stel je daarbij bewust open voor de hemelse en helende energie.

Deze prachtige angeliet edelstenen zijn van topkwaliteit. Ze zijn mooi glad gepolijst, maar bevatten ook witte spikkels, kleine groeven en subtiele inkepingen die het levende bewijs zijn van hun echtheid en natuurlijke oorsprong. De prijs is per stuk, en ieder exemplaar is uniek.