Knuffelsteen Aquamarijn "HOOP & HEALING"

€ 8,99

Aquamarijn is de steen van hoop en healing, van heelheid en eenheid.

Een steen met een zachte, liefdevolle uitstraling die het hart opent en je ogen opent voor wat jou gelukkig maakt. Op fysiek gebied heeft aquamarijn positieve invloed op hart, longen en keel. Op spiritueel niveau stemt de steen je af op je hogere doel en de wijsheid van je ziel.

Meer details

product description

De levensles van aquamarijn

Deze hemelsblauwe en soms ook zeegroene edelsteen fluistert je in dat het okee is om te ontspannen en te vertrouwen op de goede afloop. Niets gebeurt voor niets, en alles kan en mag bijdragen aan een groter geheel, een wijze les, een andere manier van kijken.
De steen nodigt je uit om op een nieuwe manier te kijken naar jezelf en het leven, om zo de wonderen van het bestaan opnieuw te ontdekken en op een andere manier invulling te leren geven aan geluk en liefde.

Gebruik en onderhoud

Aquamarijn is een fijne steen om 's avonds voor het slapen gaan op je hartchakra te leggen. Terwijl je diep ademhaalt en je opent voor de energie en uitstraling van de steen, kun je van binnen tegen jezelf zeggen waar je dankbaar voor bent geweest gedurende de dag. Wat heeft je blij gemaakt, wat ontroerde je en wat opende jouw hart? Leg de steen daarna onder je hoofdkussen. Aquamarijn heelt je hart, stelt verwachtingen bij en kan verdriet verzachten terwijl je slaapt.
Draag de knuffelsteen overdag bij je, in je tas, BH of broekzak.
Reinig de steen met volle maan, leg hem dan binnenshuis in de vensterbank in het maanlicht. Of maak de steen energetisch schoon met salie of seleniet. In onze blog lees je meer tips.