Edelstenen Mix "Afsluiten & Bescherming"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 18,50

Deze drie edelstenen vormen samen een krachtige mix van beschermende energie.

Ideaal als je hooggevoelig bent en wilt leren hoe je jezelf beter af kunt sluiten voor negativiteit en beïnvloeding van buitenaf. We hebben een handige set voor je samengesteld met de top-3 van beschermende edelstenen.

Meer details

product description

  • Zwarte toermalijn: een echte krachtpatser op het gebied van energie management. Deze steen zet je aura dicht en sluit je zo goed af, dat de instroom van indrukken en energie tot een minimum beperkt wordt.
  • Tijgeroog: versterkt je aura en persoonlijke uitstraling. Je mentale kracht neemt toe, waardoor je minder vatbaar bent voor andermans meningen en negativiteit.
  • Labradoriet: het perfecte prikkelfilter. Deze edelsteen laat je zelf bepalen welke indrukken en emoties je wel en niet toelaat in je hart, hoofd en aura.

Je kunt deze drie stenen samen, dus allemaal tegelijk bij je dragen, bijvoorbeeld in je tas, BH of broekzak. Op die manier neem je de fijne mix van energieën op een moeiteloze manier met je mee gedurende de dag. Je kunt ze ook met zijn drieën op je nachtkastje, werkplek of altaar leggen, of in het zicht op een plek in huis waar je jezelf oplaadt en ontspant. De stenen geven non-stop beschermende energie af, in je huis en in je energieveld. 

Een beschermende steen voor iedere dag.

Je kunt ook iedere dag één steen uitkiezen om bij je te dragen, afhankelijk van je behoefte en hoe je dag eruit ziet:

Kies voor Labradoriet als je energie die niet van jou is, snel weer los wilt laten, bijvoorbeeld als je veel met gestresste mensen op je werk te maken hebt of een sociale afspraak hebt waar je tegenop ziet. Zo kun je midden in het leven staan, zonder dat de wereld (of iemand anders) je overweldigt.
Labradoriet werkt als een heel effectief prikkelfilter, waardoor je bewuster kunt kiezen wat je wel en niet toelaat in je energie, in je hart en en in je bewustzijn.

Kies voor Zwarte Toermalijn als je je eigen energieveld echt helemaal dicht wilt zetten. Bijvoorbeeld als het te druk is in de stad, op een sociale happening waar je geen zin in hebt of waar het publiek je niet aanspreekt, of als je met een uitdrukkelijk negatief persoon te maken hebt. Zwarte toermalijn beschermt trouwens ook goed tegen electromagnetische straling (WiFi, 5G).

Kies voor Tijgeroog als je jezelf wilt beschermen door juist krachtiger en weerbaarder te zijn. De edelsteen versterkt je persoonlijke kracht, waardoor je mensen minder snel vat krijgen op je en hun energie ook langs je heen gaat. Tijgeroog biedt bescherming door energetische verdediging en een sterkere uitstraling. Ideaal als je jezelf niet geheel dicht wilt zetten en wilt werken aan je assertiviteit.