Rookkwarts knuffelsteen "Tegen Nervositeit"

€ 7,99

Rookkwarts kalmeert de zenuwen en brengt verlichting bij nervositeit.

Rookkwarts is een goede steen voor mensen die veel twijfelen, moeilijk beslissingen nemen of willen leren om out of the box te denken. De steen kalmeert het overbelaste brein en denkvermogen, wat rust en helderheid brengt. Hierdoor worden klachten op het vlak van overprikkeling, overbelasting en nervositeit direct verlicht.

Meer details

product description

Rookkwarts helpt je om de strijd los te laten

Rookkwarts stimuleert je om door de dingen heen te kijken, voorbij de dualiteit van wel en niet, zwart en wit, yin en yang.
Rookkwarts is een goede edelsteen voor mentale ontspanning, omdat de behoefte om discussies te voeren wegvalt. Dat maakt je minder koppig en dit straalt ook af op je omgeving, die voor jou veel relaxter zal aanvoelen. Rookkwarts helpt tegelijkertijd ook om de oneindige innerlijke dialoog, het "mentale herkauwen", af te zwakken.
De vibratie van deze steen omarmt ieders waarheid en wetten. Het is een edelsteen die de drager een aura van respect, tolerantie en gelijkwaardigheid geeft.

Pak nervositeit aan door een knuffelsteen van het kristal rookkwarts te dragen

Draag deze steen bij je in je tas of broekzak om jezelf eraan te herinneren dat jouw waarheid geldig en waardevol is, dat het niet altijd nodig is om jezelf te verdedigen, en dat je niemand hoeft te overtuigen. Gevoelens van nervositeit en innerlijke spanning zijn niet altijd zinvol en nodig om te voelen, en rookkwarts helpt je om in dit besef te ontspannen.
De steentjes zijn ongeveer 1,5-2 cm groot en gemaakt van een mooie kwaliteit rookkwarts uit Zuid-Amerika. De voorraad is beperkt, wacht dus niet te lang met bestellen want ze zullen weer snel zijn uitverkocht.