Groene Maansteen "Mystieke Kracht"

€ 8,99

Deze grijsgroene maansteen uit India is de steen van mystieke kracht en helende vermogens. 

Maansteen is de edelsteen van het spirituele, van intuïtie en magie. De edelsteen versterkt je vrouwelijke energie en helpt om je aandacht naar binnen te richten. Maansteen is de steen van de ziel. De steen staat symbool voor je vermogen om jezelf en anderen te helen.

Meer details

product description

Maansteen brengt de wijsheid van je ziel in je dagelijkse bewustzijn.

Mediteren met maansteen kan inzicht geven in diepere lagen van je bewustzijn. De geheimen die maansteen onthult, kunnen aanvoelen als het ontbrekende stukje van de puzzel van je leven. 

Draag deze steen overdag bij je in je tas of broekzak. Leg 'm 's nachts onder je hoofdkussen. En, houd hem in je handen als je ontspant, mediteert of mijmert. Op die momenten ben je het ontvankelijkst voor de mystieke healing van de maan-energie.

Deze grijsgroene maansteen is ongeveer 2 bij 3 cm groot. De steen is gepolijst, maar door de natuurlijke groeivlakken en lagen niet helemaal glad: je ziet en voelt natuurlijke oneffenheden die tijdens de groei in de aarde zijn ontstaan. Dit maakt de steen authentiek en is niet van invloed op de helende kracht. Groene maansteen is grijs met een zweempje groen.