Sodaliet armbandje "ASSERTIVITEIT & EIGENWAARDE"

€ 9,99

Sodaliet is een edelsteen die je stimuleert om voor jezelf op te komen en te laten zien wat je vindt, wat je wilt en wat je nodig hebt. De lotus bedel staat voor wijsheid en spirituele ontwikkeling.

Deze blauw met grijze edelsteen vergroot je eigenwaarde. Hij helpt je om assertief te zijn en een gezonde dosis eigenwaarde en lef tentoon te spreiden.

Meer details

product description

Stevig in je schoenen

Sodaliet stimuleert je keelchakra. Dit energetische centrum bij je keel beïnvloedt je vermogen om je persoonlijke waarheid uit te spreken, ook als jouw waarheid uniek is en afwijkt van wat volgens anderen gepast of gangbaar is. Je keelchakra stimuleert jouw eigenheid, en je talent om van je af te bijten of om "nee" te zeggen. Eerlijk, open en heerlijk eigenwijs.

Honderd procent jezelf zijn

Als je 100% jezelf bent en dat ook durft te blijven in het gezelschap van anderen, sta je steviger in je schoenen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Sodaliet helpt je herinneren dat de mening van anderen inspirerend kan zijn, maar dat andermans oordeel voor jou totaal niet van levensbelang is: het is helemaal niet nodig dat wat iemand anders vindt jou doet twijfelen over jezelf.

Sodaliet armband met lotuskraal

Dit schattige armbandje gemaakt van sodaliet edelstenen is stoerder dan ie eruit ziet. Draag 'm als reminder dat je jezelf altijd toestemming geeft om lekker eigenwijs te zijn. Het sierkraaltje met de lotus staat voor ontwikkeling en contact met je ziel: vertrouw op jezelf, wees jezelf en je zult enorme stappen zetten.