Buddha Eyes Amazoniet "INNERLIJKE KRACHT"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,99

In het Verre en Midden Oosten staat het Oog voor bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Amazoniet brengt je in contact met je innerlijke onuitputtelijke bron van kracht. Draag deze armband als reminder dat je altijd jezelf kunt opladen door een moment van balans en stilte in te lassen.

Meer details

product description

De edelsteen Amazoniet helpt je om je innerlijke rustpunt terug te vinden en om in je dag bewust de stilte en kalmte tussen drukke momenten te beleven. Met andere woorden, deze edelsteen helpt je om jezelf op te laden en om daar ook met regelmaat de tijd voor te nemen. Amazoniet kan je ondersteunen om af en toe wat vaker een stapje terug te kunnen doen, om bewust voor jezelf te kiezen en te luisteren naar wat je lichaam en geest nodig hebben om open te staan voor nieuwe energie.

De omtrek van de armbandjes is ongeveer 20 cm. De edelsteenkralen zijn geregen aan stevig, dik elastiek. Elastiek is natuurlijk rekbaar, toch adviseren we om de armband altijd heel beheerst en voorzichtig om en af te doen. We kunnen geen garantie geven op het elastiek.
Om te voorkomen dat de goudkleurige Boeddha-kraal verkleurt, kun je als je een gevoelige huid hebt de kraal coaten met transparante nagellak. Doe dit ook als je de armband draagt tijdens het douchen of bij erg warm weer.